Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018. Gemenii trec printr-o stare de indiferență

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018. Gemenii trec printr-o stare de indiferență

De: Cancan 28/09/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018.  Gemenii trec printr-o stare de indiferență
Horoscop 29 septembrie 2018 gemeni

Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni trec printr-o stare de indiferență și nepăsare vizavi de tot ce-i înconjoară.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec nu se vor simți confortabil astăzi, mai ales că vor trebui să amâne niște planuri din cauza situației financiare. Nativii sunt dezamăgiți că munca depusă în ultimul timp nu le aduce satisfacții financiare, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se dedice activităților în cuplu, relaxante și să nu se mai lase frământați de o situație pe care, momentan, nu o pot schimba.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur au tendința să fie agitați, grăbiți în luarea unor decizii și mai târziu să le regrete. Nativii pot fi deziluzionați sentimental, pot fi dezamăgiți de o persoană dragă, posibil chiar de partenerul de cuplu, însă nu trebuie să facă reproșuri, ci să accepte că nu toată lumea gândește și acționează ca ei. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să iasă în oraș și să socializeze mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni trec prin stări de incertitudine și sunt frământați interior, însă nativii nici nu-și mai doresc să afle mai multe răspunsuri la dilemele lor. Starea generală de azi se poate defini ca nepăsare și indiferență față de tot cei înconjoară, indiferent că este vorba de evenimente sau persoane. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să nu facă investiții majore și nici să iasă la shopping pentru a-și păcăli starea de spirit, deoarece pot face cheltuieli mari pe lucruri mărunte.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac se simt în centrul atenției și chiar sunt. Nativii sunt veseli, binedispuși și par să nu se lase doborâți de nicio problemă. Este momentul să se revadă cu prieteni mai vechi și să facă planuri de viitor împreună. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează o călătorie la rude sau poate fi vorba de o vizită din partea acestora.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu se simt creativi și vor să-și ducă la alt nivel o pasiune mai veche. Este posibil ca unii nativi să se apuce de pictat, de cântat și pot începe chiar cursuri în acest sens. Sunt călăuziți de o putere interioară care le aduce dorința de a epata, de a se face remarcați, altfel decât prin intermediul carierei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să-și urmeze visele.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară ar trebui să dea dovadă de mai multă înțelepciune în dialogul cu persoanele mai în vârstă. Nu este momentul să se impună, mai ales că nu-i va ajuta cu nimic să facă asta, cel mult le va strica buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să petreacă mai mult timp cu copiii, acolo unde este cazul și să-și concentreze atenția pe activitățile casnice.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot primi o veste bună din partea cuiva drag, posibil chiar o vizită a unei persoane din familie pe care nu au mai văzut-o de mai multă vreme. Nativii își restabilesc prioritățile pentru acest weekend, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora, dacă pleacă într-o călătorie, să conducă cu prudență.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion își dedică ziua de azi pentru a pune în ordine niște proiecte profesionale, pentru a finaliza niște sarcini pe care nu au reușit să le ducă la bun final în timpul săptămânii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să-și rezerve timp și pentru familie, dar și pentru activitățile relaxante. Vor avea nevoie de odihnă pentru a fi în formă săptămâna viitoare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător pot pleca într-o scurtă deplasare absolut neașteptată. Nativilor li se va cere ajutorul într-o situație și posibil să renunțe la planurile personale pentru acest scop. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe aceștia să conducă cu grijă, contextul astral favorizând mici accidentări, lovituri, luxații.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt nerăbdători să rezolve o situație, poate chiar să participe la un eveniment și toată ziua și-o dedică planurilor în acest sens. Nativii ar trebui să fie mai puțin agitați și mult mai ordonați dacă vor să nu se supraaglomereze de sarcini. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să ceară și părerea partenerului dacă vor să ia o decizie legată de petrecerea timpului liber.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să aibă grijă cum conduc, să aibă actele la ei și să manifeste prudență deoarece configurația astrală favorizează problemele cu autoritățile. Nativii ar trebui să respecte regulile, indiferent de domeniu sau de context. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a petrece clipe frumoase alături de familie și partener.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești au tendința de a-și critica excesiv partenerul, dar și pe oricine intră în contact cu ei. Pe de altă parte, nativii vor fi tentați să facă cheltuieli excesive, iar acolo unde este vorba de bani la comun s-ar putea să apară discuții și conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să ia în calcul și părerea partenerului și să fie mai toleranți. Nu vor câștiga nimic cu atitudinea radicală de care dau dovadă.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea