Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 iulie 2019. Marte a intrat în zodia Leu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 iulie 2019. Marte a intrat în zodia Leu

De: Cancan 02/07/2019 | 21:26
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 iulie 2019. Marte a intrat în zodia Leu
Horoscopul zilei de 3 iulie spune că Marte a intrat în zodia Leu

Horoscopul zilei de 3 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea parte de tranzitul lui Marte întocmai prin semnul lor, activându-le casa personalității. Tranzitul va dura până în data de 18 august și va influența toate zodiile, pe fiecare în alt sector de viață.

Marte este planeta acțiunii, a determinării, dar și a conflictelor și războiului, iar atunci când tranzitează zodia Leu, o zodie caracterizată de mândrie, orgoliu, voință, putere, curaj, dar și autoritate și dominare avem parte de un context astrologic energizant și provocator, planeta manifestându-și aproape la extrem toate calitățile. Marte în tranzit prin zodia Leu vorbește despre evidențiere, dorință arzătoare de a ne face remarcați, de a ieși în față și a eclipsa totul în jurul nostru. Totodată, vom da dovadă de un real curaj și îndrăzneală, chiar hotărâre de neclintit în acțiunile pe care le vom întreprinde, însă, se cere prudență pentru că dacă vom duce totul la extrem și vom cădea pradă vanității, vom risca să pierdem și să iscăm conflicte în jurul nostru. Marte în tranzit prin Leu pune pasiune în tot ceea ce face, însă tinde să fie și foarte autoritar, chiar impulsiv, dacă nu-i controlăm energia debordantă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Marte prin zodia Leu în sectorul sentimental și al aventurii. Este lesne de înțeles că acești nativi vor duce pasiunea la extrem în cuplu, Marte fiindu-le chiar guvernator, și, totodată, vor trăi intens fiecare clipă de amor. Nativii se pot lăsa pradă aventurilor cu lejeritate și interesul pentru distracție, sport va crește considerabil acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă șansa celor singuri de a flirta și a cuceri.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Marte prin Leu în sectorul familiei și al locuinței. Acești nativi vor resimți un dor lăuntric și o nevoie pură de a petrece timp cu cei dragi, de a-i vizita, de a-i îmbrățișa. Nu este exclus să apară dispute cu ridele din cauza unui bun de patrimoniu, unei averi, nativii apărându-și cu mult interes și determinare scopurile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce un real interes pentru locuință și este posibil chiar, acolo unde contextul este deja creat, să-și achiziționeze o casă sau să înceapă renovările locuinței.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Marte prin zodia Leu în sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii pot fi nevoiți în toată această perioadă să plece din localitate, sub diverse motive, însă impactul cu adevărat remarcabil va fi în zona de dialog. Nativii se vor evidenția prin discursuri impecabile, bine argumentate, hotărâte și de vor fi de neclintit în opinii și decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că există riscul să exagereze cu ambiția și orgoliul în acest sens.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Marte prin zodia Leu în sectorul banilor obținuți prin muncă proprie, prin urmare acești nativi își vor apăra interesele financiare cu multă îndârjire, ajungând până la situația de a deveni conflictuali. Racii vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot intra în divergențe pe teme financiare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Marte întocmai prin semnul lor, iar acești nativi vor da dovadă de o energie și o determinare pentru a-și atinge scopurile ieșite din comun. Cu toate acestea, există riscul major să devină foarte orgolioși, mândri și autoritari, iar dacă cineva va vrea să le impună ceva, rezultatul va fi dezastruos. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu fie aroganți și să adopte modestia și răbdarea în dialog și acțiuni.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Marte prin zodia Leu în sectorul subconștientului. Nativii se vor întoarce în trecut pentru a relua o discuție, o situație și pentru a o evidenția acum în vederea rezolvării. O serie de gânduri și frământări le vor umbri mintea acum și vor căuta izolarea pentru a reuși să se detașeze. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că se pot accentua problemele de natură cardio-vasculară.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Marte prin zodia Leu în sectorul prietenilor și al aspirațiilor de viitor. Nativii pot avea parte de discuții aprinse cu cei din anturaj, însă vedem să fie foarte determinați și activi în demararea sau ducerea la bun sfârșit a unui plan pe care-l au împreună (sau separat). Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unei întâlniri cu o persoană foarte importantă pentru ascensiunea lor (personală sau profesională).

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Marte prin zodia Leu în sectorul carierei, iar acești nativi vor face tot ce este nevoie și tot ce le stă în putere pentru a ieși în față, pentru a se evidenția și pentru a obține o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ambiția și motivația necesară ascensiunii profesionale, dar și un dialog pe această temă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Marte prin zodia Leu în sectorul călătoriilor, al străinătății și al principiilor de viață. Acești nativi pot da dovadă de mult interes, dar și determinare în zona de cunoaștere, astfel încât pot ieși în față cu o serie de noi convingeri. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă vacanțelor, dar nu este exclus ca acste vacanțe să fie în interes de studiu sau delegație. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești importante de peste hotare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Marte prin zodia Leu în sectorul banilor deținuți împreună cu alții, dar și al sexualității. Nativii vor fi determinați să obțină colaborări și noi contracte care să le îmbunătățească veniturile și nu este exclus să li se returneze o datorie în această perioadă. De asemenea, Marte va reaprinde scânteia în cuplu și pasiunea va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce dialoguri tensionate cu privire la un bun de patromoniu, o avere sau chiar un conflict cu partenerul de viață ca urmare a cheltuielilor majore.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Marte prin zodia Leu în sectorul parteneriatelor. Acești nativi pot avea parte de conflicte în cuplu și situații tensionate în afaceri, cu colaboratorii și asociații. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie pe cât posibil de indulgenți, răbdători și toleranți în această perioadă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 iulie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Marte prin zodia Leu în sectorul muncii și al sănătății. Acești nativi vor da dovadă de multă energie în atingerea țelurilor profesionale și pentru mulți nativi acest aspect poate însemna nu doar îndeplinirea cu conștiinciozitate a sarcinilor, ci și schimbarea locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi avertizează asupra riscului de suprasolicitare, care, în cazul persoanelor cardiace, poate fi riscant.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 1 – 7 IULIE 2019. CAPRICORNII TREC PRINTR-O PERIOADĂ DELICATĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2019

Tags:
Parteneri
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a făcut avere din videochat
FOTO. Larisa Drăgulescu, relație cu o altă femeie! Și-a schimbat orientarea sexuală, după ce a...
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
Mașinile pe motorină au o problemă majoră când vine iarna. Iată rezolvarea
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
J-Lo, super sexy în sala de fitness. Cum a fost surprinsă
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele mai sexy femei
„Bărbații se tem de mine pentru că sunt prea frumoasă”. Cum arată una dintre cele...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit un nou virus
Pericol maxim pentru omenire! Molima care va ucide pe capete după COVID-19. A fost descoperit...
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3 ani de la tragedie
CUTREMURĂTOR! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la 3...
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în pericol
De câte ori putem purta masca FFP2 sau N95, fără a ne pune sănătatea în...
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o dată…
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Va fi dezastru în România! Nu mai scapă nimeni. Jurma anunță mare explozie
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai mari”
Scandal la o mare companie. E scandalos ce ar fi cerut pe lângă „sâni mai...
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a pledat vinovat
Bani şi petreceri cu prostituate pentru secrete de stat. Un comandant al marinei americane a...
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a întâmplat la graniţă
Dovada clară că Rusia e gata de invazie! Putin, dat de gol de americani. S-a...
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o dedicație! Puțini maneliști ar face la fel
Adrian Minune, gest neașteptat pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o...
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat e uluitor
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
Nicuşor Dan l-a dat afară pe Arşinel: De 60 de ani joc în teatrul ăsta!
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată când s-a așezat pe șezlong
A ales un costum de baie prea mic pentru formele sale. Cum a fost pozată...
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos
Vlăduța Lupău, declarată moartă pe TikTok. „Dumnezeu să te ierte suflet frumos". Reacția artistei
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și foarte obraznic” Cei doi artiști și-au reînnoit jurămintele la Teo Show
Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și...
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie pentru 120 de zile
Atenţie, şoferi: Modificări radicale ale Codului Rutier. Urmează menzi usturătoare şi suspendarea dreptului de circulaţie...
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Ce veste! Ce primesc proprietarii maşinilor mai vechi de 15 ani de la stat
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când s-au întors acasă, mama băiețelului a intrat în stare de șoc
Mario a fost ucis de propria bunică, în timp ce părinții erau la serviciu! Când...
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Bombă despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni!
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Moment jenant pentru Elon Musk. Iată unde va ajunge o rachetă SpaceX „rebelă”
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile
Planta care ne ajută să dormim mai bine. Îndepărtează frica și stresul, calmează gândurile