Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018. Taurii pot fi dezamăgiți de partener

Publicat: 29/12/2018 | 21:34

Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur au așteptări prea mari de la cei din jur și din acest motiv pot fi dezamăgiți.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor resimți o nevoie acută să se ocupe de locuință și să o transforme într-un adevărat cămin. De la mici ajustări și până la mari redecorări, nativii își vor transforma spațiul de locuit într-o oază de liniște. Totodată, vor impune noi reguli de conviețuit membrilor familiei, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează asupra unor posibile dispute cu cei dragi pe tema schimbărilor aduse.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de situația sentimentală. Nativii încearcă din răsputeri să reaștearnă echilibrul în relația de cuplu, însă vor observa că se luptă pentru o cauză pierdută și nu este exclus să lase totul baltă chiar în ajun de Revelion. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu mai aibă așteptări de la cei din jur și atunci totul va părea firesc în viața lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni simt nevoia unei îmbrățisări autentice, simt nevoia să fie mai mult apreciați de cei din jur, în special de persoana iubită. În unele cazuri, nativii își cer drepturile care li se cuvin în relația cu cei dragi, în timp ce în alte cazuri, nativii tind să devină frustrați. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să comunice mai mult cu aceștia, dar să o facă pe înțelesul lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac traversează o stare fizică și psihică excelentă. Nativii sunt veseli, glumeți și se ocupă de activități care le fac plăcere și îi detensionează, în unele cazuri chiar își îndeplinesc un vis mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să-și evidențieze talentele ascunse și să primească aprecieri și încurajări.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu petrec clipe frumoase alături de partenerul de cuplu și au ocazia să se redescopere în ipostaze diferite față de cele trăite până acum. Nativii pot primi cadouri și mici atenții de la cei dragi, iar horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu facă cheltuieli majore pentru a-și satisface niște plăceri care mai pot aștepta.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor dori cu orice preț să-i convingă pe cei din jur că au dreptate într-un anume context. Nativii își impun viziunea și modul de a gândi, uneori, cu brutalitate, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu ducă atitudinea la extrem deoarece pot da naștere unor conflicte greu de controlat.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au parte de momente frumoase petrecute în familie. Nativii se vor subordona regulilor și pretențiilor celorlalți fără obiecții și acest lucru va stârni amuzamentul tuturor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu se obosească prea tare și să-și păstreze și momente de respiro pentru a se odihni. Uneori și prea multă veselie poate fi daunătoare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de o stare fizică și mentală foarte bună și sunt dispuși să se dedice activităților pe care altă dată le-ar fi evitat. Nativii sunt mai sentimentali decât de obicei, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să transmită cu încrederea ceea ce simt și să nu ezite să facă declarații de dragoste.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător sunt foarte empatici cu cei din jur și imediat vor sări în ajutorul lor. Nativii devin mai responsabili când vine vorba de familie și activități casnice și sunt foarte generoși la capitolul financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă șansa de a redresa o situație cu persoana iubită sau cu copiii, acolo unde este cazul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au tendița de a spune lucrurilor pe nume fără să le pese că pot răni sau că, pur și simplu, nu este acum momentul reproșurilor și acuzelor. Contextul afectează în special relația cu părinții, dar și cu ceilalți membri ai familiei mai în vârstă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și autoanalizeze propriile fapte și apoi să critice atitudinea celorlalți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi mai sensibili decât de obicei și se pot lăsa afectați foarte ușor de remarcile cu tentă ironică ale persoanei iubite. Nativii pot avea parte de un moment impactant și cu urmări serioase în acest sens, iar horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu pună la suflet tot ceea ce aud. De multe ori cei din jur pot fi duri doar pentru a-și demonstra superioritatea închipuită.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 30 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se mobilizează cu greu pentru a face față activităților zilnice și nu este exclus să-și anuleze niște planuri. Moment bun pentru petrecerea timpului alături de persoana iubită sau de copii, dacă este cazul. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce griji și frământări de ordin financiar, însă fără posibilitatea de remediere pe moment.

Citește și...