Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 iulie 2018. Balanțele sunt încăpățânate și pierd oportunități

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 iulie 2018. Balanțele sunt încăpățânate și pierd oportunități

De: Cancan 04/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 iulie 2018. Balanțele sunt încăpățânate și pierd oportunități
16326667 - christmas star on evening snowfall

Horoscopul zilei de 5 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță devin mai încăpățânați decât de obicei și riscă să piardă oportunități. (Citește și: Horoscop saptamanal 2 – 8 iulie 2018. Peștii devin mai drăgăstoși și mai romantici)

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă astăzi de energie și putere de muncă, dar și de o capacitate psihică mare de a face față stresului. Se vor confrunta cu situații care nu vor fi pe placul lor, vor deveni de neînduplecat în acțiuni, nu vor claca și vor lupta pănă la capăt pentru ca totul să se întâmple așa cum ei își doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere nativilor să nu lase ideile fixe să le altereze capacitatea decizională.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur nu au o dispoziție foarte bună și se confruntă cu o sumedenie de neplăceri, atât în sectorul profesional, unde își propun să facă reevaluări, cât și în domeniul personal, unde sunt frământați de fel și fel de griji. Nu sunt excluse insomniile care aduc stări de oboseală majoră și ineficiență în acțiunile și activitățile întreprinse. O parte dintre nativi vor fi forțați de împrejurări să anuleze un plan, posibil legat de o călătorie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea o poziție categorică astăzi vizavi de situațiile și evenimentele cu care se confruntă. Vor fi încăpățănați, vor avea idei fixe și toate acestea le vor manifesta în jurul lor reușind să facă o furtună într-un pahar cu apă. Nativii nu vor câștiga nimic din această atitudine, însă refuzul lor de a colabora le va aduce mai târziu neplăceri, în special în sectorul profesional și cel al prietenilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora să fie mai adaptabili și mai toleranți.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac sunt forțați de împrejurări să se implice într-o acțiune care nu le face plăcere sau pe care o consideră periculoasă, nu neapărat fizic, cât riscantă pentru statutul lor profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor să evalueze cu obiectivitate riscurile și beneficiile și să ia decizia cu care vor fi cel mai mult împăcați.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu pun la cale un plan de acțiune cu impact asupra carierei și statutului profesional. Își doresc să se afirme la locul de muncă și vor face tot posibilul să obțină aprecierile și validările celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să nu fie dezamăgiți dacă nu le ies calculele conform planului pentru că au de-a face cu un context astrologic mai puțin favorabil în această perioadă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară nu sunt împăcați cu o decizie financiară pe care au luat-o. Poate fi vorba de o cheltuială făcută abuziv, iar acum caută să returneze produsul sau să-l vândă mai departe. Nativii Fecioară dau dovadă astăzi de o încăpățânare ieșită din comun și luptă aprig pentru obținerea unui beneficiu material.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor da dovadă de o încăpățânare ieșită din comun și vor respinge tot ceea ce vine spre ei, chiar dacă este vorba de suport sau ajutor din partea celor dragi. Vor gândi invers, dacă putem spune așa, și vor manifesta o rigiditate în idei care le va pune bețe-n roate în relația cu cei apropiați. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să fie mai sociabili și să nu respingă idei și soluții fără să le analizeze. (Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2018)

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Scorpion nu este o zi bună din punct de vedere al sănătății. În contextul oboselii și stresului, nativii se vor simți rău, moleșiți, fără chef și fără voința de a face ceva. Posibile dureri de cap, amețeli și stări accentuate de nervozitate își vor face simțită apariția. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le impune nativilor mai multă odihnă și mai puțină implicare în zona profesională. Nimeni nu le va ridica statuie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de trăiri puternice la capitolul sentimental. Unii nativi vor prefera să fugă cu partenerul într-o minivacanță, în timp ce alții descoperă laturi mai puțin cunoscute și incitante ale partenerului chiar în intimitatea căminului. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător crează un context astral favorabil creației, artei și cei care lucrează în domeniul artistic pot avea parte de o manifestare intensă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn nu sunt împăcați cu niște decizii luate relativ recent, referitoare la niște acte, litigii, procese și caută să schimbe un traseu. Este foarte probabil și ca frământările nativilor să fie legate de familie sau de o moștenire. Nici pe partea financiară veștile nu sunt chiar roz, nativii Capricorn fiind obligați să caute surse suplimentare de îmbunătățire a veniturilor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător manifestă o tendință agresivă față de cei din jur și sunt predispuși conflictelor, atât la locul de muncă, cât și acasă, cu membrii familiei sau partenerul de cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere nativilor să nu facă afirmații pe care mai târziu să le regrete și să nu devină violenți în manifestări și dialog.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești au șansa să se implice în niște activități suplimentare, proiecte extra, care să le rotunjească frumos veniturile. Dacă vor alege să stea peste program la muncă, sunt sfătuiți să se asigure că orele suplimentare vor fi plătite. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează pe nativi asupra stării de sănătate, unde pot interveni oboseala și echiar epuizarea.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea