Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018.  Capricornii sunt vedetele zilei

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018.  Capricornii sunt vedetele zilei

De: Cancan 05/09/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018.  Capricornii sunt vedetele zilei
Horoscopul zilnic pentru 6 septembrie

Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor fi vedetele zilei și se vor bucura de oportunități pe toate planurile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să-și pună în ordine sarcinile de la locul de muncă, să se organizeze mai bine și să fie mult mai eficienți. Nativii vor primi propuneri interesante în zona prefesională și ar face bine să nu le rateze. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să acorde o atenție mai mare sănătății și acolo unde este nevoie să înceapă investigațiile și tratamentul. (Citește și Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2018 )

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Taur vor observa că schimbările de gândire și mentalitate la care au fost supuși până acum de Învățător nu au fost în zadar. Nativii vor începe o analiză serioasă a relației de cuplu și acolo unde vor simți nevoia, vor pune punct. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să comunice cu partenerul de cuplu și să caute, prin negocierea condițiilor, să găsească o cale de mijloc în relație. Aspect valabil și vizavi de relația cu copiii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur, întocmai guvernatorul lor, în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa mai mult de casă și familie și toate aspectele care privesc aceste domenii. În timp ce unii nativi devin critici cu rudele apropiate, alții iau decizia să se mute și totul se poate petrece pe fondul unei moșteniri primite sau care urmează să le intre în posesie. De asemenea, negocierile care vizează vânzarea, cumpărarea sau închirierea unei locuințe sunt foarte bine aspectate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează pe nativi asupra unor posibile discuții surprinzătoare în cuplu legate de zona financiară.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Rac sunt favorizați astral în susținerea interviurilor, a examenelor, dar și a discursurilor în public. Nativii vor da dovadă de o comunicare excelentă și vor negocia la nivel înalt contractele și proiectele care vor apărea din plin în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce o atmosferă mai blândă și mai calmă în cuplu și posibilitatea revizuirii unor atitudini mai vechi față de partener.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o deblocare a proiectelor profesionale, iar nativii vor excela în comunicare și negociere, reușind să obțină ceea ce-și doresc la locul de muncă, în special din punctul de vedere al banilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la alimentație și la stres, fiind mut favorizate problemele gastrice și intestinale.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur, întocmai guvernatorul zodiei, în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de o revenire în forță în plan personal. Nativii vor fi mult mai raționali, vor gândi mult mai clar și vor avea mai multe idei de punere în aplicare a palnurilor. Pe de altă parte, blocajele întâmpinate până acum în plan amoros se vor dizolva, iar aspectul vizează și relațiile cu copiii, care se vor îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează asupra faptului că tind să devină foarte critici cu partenerul de viață și copiii.

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Balanță vor observa că relațiile cu membrii familiei vor intra pe făgaș bun. De asemenea, noi acțiuni ce vizează locuința sau care au fost blocate, amânate până acum, pot fi demarate în acestă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că urmează o perioadă de introvertire și izolare și ar trebui să profite de acest context astral pentru a medita, a face o introspecție și a pune ordine în idei și gânduri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Scorpion vor putea relua legătura cu un prieten mai vechi, se pot împăca cu o persoană din anturaj și pot observa o îmunătățire a relației cu colegii de muncă. Pe de altă parte, sunt favorizați nativii care învață și care se pregătesc pentru examene. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere acestora să fie atenți la toată informația care vine spre ei.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de îmbunătățiri în sectorul socio-profesional, dar și financiar. Nativii vor primi propuneri de colaborare, vor negocia cu hotărâre o funcție, un statut sau chiar noi condiții salariale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o sumă de bani restantă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn, întocmai guvernatorul zodiei, revenit în mers direct întocmai prin semnul lor, și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Capricorn vor simți o îmbunătățire a stării generale și multe dintre gândurile negativiste de până acum vor dispărea. Nativii vor avea mai multă forță, bună dispoziție și energie să se ocupe de problemele personale și profesionale și se vor dedica cu mai mult interes studiului. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează plecarea în călătorii sau, cel puțin, negocierea unor condiții de călătorie.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Vărsător vor începe să simtă o îmbunătățire a stării generale de sănătate, dar și a situației financiare și chiar profesionale, sectoare în care proiectele se pot debloca și nativii pot primi oferte de colaborare sau pot obține mai ușor o sumă de bani, fie provenită din moșteniri, din credite sau împrumuturi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 septembrie 2018

Cu Saturn revenit în mers direct prin Capricorn și Mercur în tranzit prin semnul Fecioară, cei născuți în zodia Pești au ocazia să se împace cu partenerul de viață și să reușească prin comunicare să aplaneze niște conflicte mai vechi. Nativii vor avea ocazia ca prin intermediul prietenilor să pună bazele unui plan de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le crează un context astral favorabil îmbunătățirii relațiilor profesionale, de la locul de muncă sau cu partenerii de afaceri.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cum a fost CUCERITĂ ispita Antonela de milionarul român: „A venit să mă ia cu avionul și...”
Cum a fost CUCERITĂ ispita Antonela de milionarul român: „A venit să mă ia cu...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte ieftină, dar mulți români evită s-o cumpere
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte...
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Laurette se mută definitiv din România. Vedeta își vinde mașina și luxoasa vilă din Tunari
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din adâncuri au uimit pe toată lumea. Puțini știu unde se află
Locul din România unde au fost “ascunse” sute de tone de aur. Bogățiile uriașe din...
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie, dar puțini știu la ce este bună
Planta care te scapă rapid și definitiv de insecte. Mulți români o au în bucătărie,...