Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 iulie 2018. Săgetătorii dau o nouă șansă relației cu partenerul

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 iulie 2018. Săgetătorii dau o nouă șansă relației cu partenerul

De: Cancan 06/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 iulie 2018. Săgetătorii dau o nouă șansă relației cu partenerul

Horoscopul zilei de 7 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător dau o nouă șansă relației de cuplu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se dedică unor activități care cer mai mult efort fizic și iși demonstrează în mod public curajul și forța. Sunt energici și se lasă dominați de pornirile războinice care-i caracterizează. O parte dintre nativi caută să-și consume energia în activități sportive, în timp ce alții aleg să participe la un concurs, la o manifestație, fie la o activitate colectivă într-un scop nobil.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Pentru cei născuți în zodia Taur se conturează o stare de neliniște, de agitație, nu sunt mulțumiți de un aspect al vieții lor și-și fac gânduri. Posibil ca frământările să aibă legătură cu situația partenerului sau a unui membru din familie și nu neapărat cu ei înșiși. Nu sunt excluse durerile de cap și de oase, dar și disconfortul gastric. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni continuă să se manifeste războinic cu cei din jur, de astă dată vor fi vizați membrii familiei în fața cărora vor vrea să se impună cu orice preț. Nativii care au copii tind să devină mai autoritari decât de obicei și să apeleze la pedepse acolo unde simt că dialogul nu-i mai ajută. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere nativilor să apeleze la diplomație în comunicare și să devină mai toleranți.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac simt nevoia să se afirme, să le demonstreze celor din jur că sunt stăpâni pe situație și că toate acțiunile întreprinse până până acum au fost îndelung calculate. Aspectele conturate astăzi le stimulează dorința de a fi sinceri, de a lupta pentru adevăr și pentru dreptate. Nu este exclus să fie luați peste picior și să aibă parte de reacții acide sau ironice la adresa lor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor să-și urmeze scopul, atâta timp cât sunt mânați de moralitate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o etapă de renegare, de autocritică și regret cu privire la o decizie luată în ultimele luni, fie în sfera profesională, fie personală. Nu numai că sunt convinși că au greșit, dar caută să schimbe urmările. O parte dintre nativi vor avea tendința de a-i învinovății pe alții pentru alegerea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi îndeamnă pe nativi să privească înainte și să încerce să-și construiască imaginea de viitor prin prisma prezentuui și nu atrecutului.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de stări de nervozitate, sunt agitați și stresați cu privire la o chestiune financiară care nu pare să prindă contur. Este posibil să nu depindă numai de ei și acest aspect să le accentueze disconfortul emoțional. Niște planuri pot fi amânate, posibil legate de o excursie, plimbare, ieșire din casă și dezamăgirea va fi cu atât mai mare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să nu se întindă mai mult decât le permite bugetul, mai ales dacă este vorba de o ambiție.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se simt singuri, abandonați și nu reușesc să se mobilizeze în activitățile întreprinse. Se crează un context astral care favorizează blocajele de comunicare și astfel este posibil ca nativii să nu reușească să coopereze cu cei din jur chiar dacă își doresc compania acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe nativi să fie atenți la dialog deoarece vor avea tendința de a da alte conotații și interpretări cuvintelor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să aibă grijă cum manevrează obiectele din locuință deoarece există risc de accidentări. De asemenea, trebuie să fie atenți la desfășurarea activităților recreative și sportive. Nu sunt excluse durerile de cap sau cele localizate în această zona, de măsele, de urechi, și se cere prudență în toate acțiunile pe care le întreprind pe parcursul zilei.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător traversează o etapă în care resentimentele pun stăpânire pe ei. Nativii care au încheiat o relație sentimentală de curând tind să aibă păreri de rău și caută o soluție să mai îndrepte ce se mai poate îndrepta. De asemenea, cei care au avut parte de neînțelegeri în ultima vreme cu partenerul de viață sunt mai dispuși ca niciodată să-și ceară iertare și să dea o nouă șansă relației.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de o zi plină de tensiuni, stres, agitație și toate acestea se vor datora unei situații, probleme, pe care o au în legătură cu locuința. Fie este vorba de treburi casnice nerezolvate, fie de chestiunile administrative care vin din urmă. Întâmpină obstacole în ducerea la bun sfârșit a unui plan legat de amenajare, renovare, mutare într-o casă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îî sfătuiește pe nativi să acționeze cu calm și răbdare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot intra în conflict cu persoanele dragi, fie că este vorba de prieteni, rude, vecini sau colegi de muncă. Stilul de a se adresa celorlalți este marcat de agresivitate, ironie și au tendința de a jigni. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere nativilor să urmeze regulile de bază ale unui dialog, să-și asculte interlocutorul și să nu ridice tonul. Pot apărea rupturi în relații.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești se pot stresa suplimentar astăzi pe baza unor nemulțumiri legate de partea financiar-contabilă. Nativii pot descoperi nereguli în acte, facturi restante, carduri expirate și termene de plată urgente, fapt ce-i va dezechilibra și le va induce o stare de disconfort organică. De asemenea, pentru o parte dintre nativi se poate crea un context neplăcut ca urmare a unei sume de bani în posesia căreia nu pot intra prea curând.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SAPTAMANAL 2 – 8 IULIE 2018. PEȘTII DEVIN MAI DRĂGĂSTOȘI ȘI MAI ROMANTICI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IULIE 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp de 13 ani
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!