Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018. Balanțele pot fi păcălite

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018. Balanțele pot fi păcălite

De: Cancan 06/09/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018. Balanțele pot fi păcălite
Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018. Balanțele pot fi păcălite

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot fi păcăliți și înșelați de cei din jur.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se vor concentra foarte bine la locul de muncă, însă sarcinile multiple s-ar putea să-i obosească peste măsură. Nu sunt excluse nici deplasările în interes de servici, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să-și stabilească prioritățile și să se preocupe de îndeplinirea acestora.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur nu se vor simți în apele lor în prima parte din zi. Posibil ca oboseala să-și spună cuvântul, iar nativii să fie prost dispuși, motiv pentru care ar putea intra ușor în conflicte cu cei din jur, indiferent că vorbim de persoana iubită sau de partenerii de afaceri și colegii de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să nu ia decizii importante astăzi și să nu se implice în proiecte de anvergură.

Citește și HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 10–16 SEPTEMBRIE 2018. FECIOARELE DAU DOVADĂ DE CURAJ ȘI INIȚIATIVĂ 

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

O persoană din anturaj s-ar putea dovedi binevoitoare, iar cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să nu aibă prea mare încredere, și în niciun caz să nu-i divulge secrete sau informații confidențiale. Către seară sunt prevăzute momente de dezechilibru și confuzie în plan sentimental, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe nativi să nu ia decizii majore acum, ci să aștepte detensionarea situației..

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Dacă prima parte a zilei vine cu stres și agitație în plan profesional, iar cei născuți în zodia Rac sunt tentați să renunțe la unele sarcini și să intre în dispute cu cei din jur, către seară situația se va mai detensiona, iar starea generală a nativilor se va îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere mai multă atenție oferită persoanei iubite și, în general, membrilor familiei.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Se anunță o zi destul de obositoare pentru cei născuți în zodia Leu, care cu greu se vor concentra pe sarcinile de muncă. Sunt posibile întâlniri cu persoane importante și ședinte neanunțate, iar nativii vor căuta să se eschiveze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să aibă puse la punct proiectele pe care trebuie să le prezinte și să încerce să comunice cât mai relaxat cu cei implicați, fără a face afirmații de amploare sau care pot lua amploare ulterior. Cu alte cuvinte, dacă au idei, să le țină momentan pentru ei.

(Citește și Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2018)

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Nu este o zi tocmai favorabilă deciziilor importante, semnărilor de contracte și aprobării proiectelor de amploare, iar cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să nu-și ia asupra lor responsabilități pe care ulterior să le regrete sau să nu le poată face față. Nativii pot fi ușor impulsivi azi și pot acționa mai mult pe baze sentimentale și mai puțin pe criterii raționale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se îndrepte mai mult către activități relaxante și detensionante.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță trebuie să fie atenți la persoanele cu care intră în contact astăzi și să nu le acorde prea multă crezare. Riscul de a fi mințiți, păcăliți, înșelați, furați este mare în prima parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează pe nativi să nu se lase implicați în activități obscure și nici să nu se lase cuceriți de promisiuni tentante, mai ales dacă la schimb nu primesc decât vorbe.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de un randament scăzut la muncă și cu greu își vor concentra atenția pe ceea ce au de făcut. Vor lăsa sarcini nerezolvate și vor avea tendința de a căuta nod în papură celor din jur. Nici la capitolul comunicare nu vor excela, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere nativilor să evite discuțiile în contradictoriu și luarea deciziilor sub impulsul momentului.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Toată atenția celor născuți în zodia Săgetător se va îndrepta către persoana iubită. Nativii vor simți nevoia de dialog, de a face declarații și mărturisiri în scopul îmbunătățirii relației de cuplu, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să nu facă promisiuni pe care nu le pot ține ca mai apoi să dezamăgească din nou. Nu ar strica o minivacanță în doi, undeva în afara orașului.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au de rezolvat astăzi sarcini care țin de casă sau care implică un membru al familiei, iar nativii vor simți nevoia să se impună și să demonstreze celor din jur că au dreptate și că trebuie urmați. Atenție la tendința generală de a neglija problemele cu adevărat importante în favoarea fleacurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere acestora să asculte mai mult sfaturile și părerile celor din familie și să nu se avânte în luarea deciziilor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Nu este o zi favorabilă negocierilor sau încheierilor de contracte, iar cei născuți în zodia Vărsător nu trebuie să se panicheze dacă o sarcină nu a fost dusă la bun final astăzi. Tendința nativilor este de a lua decizii grăbite, de a pune ștampila și a trece mai departe și pot pierde din vizor aspecte cu adevărat importante. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă prudență, atât în afirmații, cât și în fapte.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești dau dovadă de un optimism ieșit din comun care, însă, la locul de muncă, în tranzacții sau negocieri se poate dovedi a fi în defavoarea lor. Tendința zilei înclină balanța către naivitate, iar nativii pot fi ușor păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să nu se implice în proiecte sau colaborărinoi, ci să-și ia un timp pentru a analiza oferta, indiferent cât este de atrăgătoare.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu Guda
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...