Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 martie 2019. Gemenii au parte de conflicte

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 martie 2019. Gemenii au parte de conflicte

De: Cancan 07/03/2019 | 20:05
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 martie 2019. Gemenii au parte de conflicte
Horoscopul zilei de 8 martie 2019 spune că Gemenii au parte de conflicte

Horoscopul zilei de 8 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni pot avea parte de tensiuni și conflicte cu cei din jur, în special cu colegii de muncă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec își fac planuri în legătură cu o călătorie. Nativii simt nevoia să se relaxeze mai mult, să iasă din rutină și monotonie, însă sunt sfătuiți să-și facă socoteli realiste și să nu cheltuie peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate favoriza dorința de a-și schimba look-ul sau stilul vestimentar și pentru asta pot scoate din buzunar sume considerabile de bani.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur își vor concentra atenția asupra persoanei iubite. Nativii vor încerca să lămurească o situație, însă nu este exclus să aibă parte de ostilitate din partea acesteia. Situația financiară poate fi, de asemenea, unul din subiectele tensionate ale zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce stări de agitație și nervozitate care pot amplifica un disconfort psihic mai vechi.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de o zi mai tensionată la locul de muncă, cu sarcini neprevăzute și dedline-uri strânse, însă sunt sfătuiți să abordeze cu calm situația și să se gândească la zilele libere ce vor urma. Nativii pot intra foarte ușor în conflict cu cei din jur și motivele pot fi chiar puerile, totul pe fondul tranzitului lui Mercur retrograd în zodia Pești. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu ducă stresul acasă și să se dedice mai mult activităților casnice alături de membrii familiei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac simt nevoia să iasă din casă, să se plimbe, să socializeze și să cunoască oameni noi. Prin intermediul prietenilor chiar pot cunoaște o persoană care să le deschidă noi orizonturi și să le ofere mai multă încredere în propria persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o veste bună sau un cadou din partea persoanei iubite sau din partea unui membru al familiei.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de situații stresante, confuze chiar, la locul de muncă și cu greu vor reuși să mențină dialogul cu cei din jur în limite normale. Nativii vor tinde să jongleze între extaz și agonie și cu greu la va intra cineva în grație. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai atenți la sănătate și pe cât posibil să evite să-și pună singuri un diagnostic.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară ar putea apela la ajutorul unui prieten pentru a depăși un moment de cumpănă și nu este exclus să fie vorba de un moment de dezechilibru financiar. Nativii care sunt tentați să facă un împrumut trebuie să se asigure înainte că au posibilitatea să returneze suma în termenul promis. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie calmi în dialogul cu persoana iubită și să evite conflictele.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță ar putea primi reproșuri din partea persoanei iubite și chiar ar putea fi acuzați, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, de acțiuni iresponsabile și chiar infidelitate. Nativii vor încerca în zadar să-și convingăpartenerul de moralitatea și integritatea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite conflictele și deciziile radicale și să fie pe cât putință diplomați în dialog.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de discuții tensionate în familie pe fondul unor cheltuieli iresponsabile sau pe fondul unor sarcini casnice neîndeplinite sau îndeplinite necorespunzător. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că au tendința de a pune la suflet tot ceea ce aud și acest aspect le poate afecta raționamentul, mai ales dacă au de luat decizii în relația cu partenerii de afaceri sau persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea șansa de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul, însă nu neapărat din punct de vedere sentimental, deși nici aspect nu este exclus. Nativii pot avea parte de dialoguri motivaționale, de trăiri afective (spirituale) intense. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și scoată la suprafață suferințele interioare, să le conștientizeze și să le dizolve.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi ușor deranjați de atitudinea partenerului, care poate fi când indiferentă, când acaparantă. Nativii simt nevoia de complimente, de mai multă atenție, dar și de apropiere fizică, însă pare că realitatea nu va fi de partea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să acorde mai multă atenție relaxării și să caute să se simtă bine cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător tind să devină extrem de sfătuitori și chiar aroganți în dialogul cu cei din jur. Nativii dau senzația că ei dețin adevărul absolut și rolul de atotștiitori nu-i avantajează absolut deloc astăzi, deoarece pot isca conflicte nemotivate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să dea dovadă de mai multă maturitate și chiar înțelepciune în acțiunile pe care le desfășoară.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să aibă grijă cu legea și cu instituțiile statutului și să nu încalce normele de conduită morală. Dacă sunt în trafic, ar trebui să fie disciplinați, iar dacă trebuie să obțină rapid un avantaj, atunci calea cea dreaptă, poate mai lungă, va fi cea mai sigură. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le crează un context favorabil pentru a lămuri o situație cu persoana iubită.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 4 – 10 MARTIE 2019. TAURII ÎNCEP SĂ FACĂ SCHIMBĂRI ÎN VIAȚĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Apelul care te lasă fără bani. Metoda folosită de infractori
Apelul care te lasă fără bani. Metoda folosită de infractori
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei”
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent