Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018. Gemenii iau o decizie în plan sentimental

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018. Gemenii iau o decizie în plan sentimental

De: Cancan 07/09/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018. Gemenii iau o decizie în plan sentimental
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018. Gemenii iau o decizie în plan sentimental

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni pot lua o decizie în plan sentimental.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de frământări în plan sentimental. Dialogul cu persoana iubită nu va fi cel dorit, iar blocajele de comunicare în contextul unor tensiuni deja existente în cuplu ar putea înrăutăți și mai mult situația. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să nu caute răspunsuri astăzi și nici să nu încerce să lămurească un context sentimental, cu atât mai mult cu cât este vorba de o temă deja discutată cu partenerul.

Citește și HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2018 

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se pot simți nedreptățiți în relația cu o persoană din anturaj. Nativii pot fi dezamăgiți de un context sau de o promisiune încălcată și vor avea tendința de a face reproșuri, de a scoate ochii. În plan sentimental lucrurile par să se mai așeze, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să petreacă mai mult timp cu partenerul de viață și să fie mai atenți la dorințele acestuia.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni au de luat o decizie în plan sentimental, nu neapărat legată de partener, ci de un plan comun sau de o situație care-l vizează și pe acesta și ar fi bine să poarte un dialog și să nu tragă concluzii personale în numele său. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe nativi să petreacă mai mult timp cu familia și persoanele dragi. O călătorie poate fi, însă, amânată.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac ar putea fi ușor dezamăgiți de un prieten sau de un coleg cu care-și făcuseră un plan sau care le promisese un ajutor, un sprijin. Nativii vor fi tentați, cel puțin în a doua parte a zilei, să cheltuie excesiv și pe lucruri lipsite de valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu caute alinare în acestă direcție, ci mai degrabă să stea de vorbă cu o persoană în care au încredere. Sfaturile sunt binevenite și ar trebui ascultate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu sunt tentați să intre în conflicte cu membrii familiei, în special cu persoanele mai în vârstă sau cu părinții. Cu toate că există o cale de mijloc, nativii devin radicali și agresivi în limbaj. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să caute să iasă din casă, să se plimbe în natură și să se dedice activităților relaxante și distractive.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt tentați să facă niște cheltuieli majore, fie pentru casă, fie pentru a-și îndeplini niște mofturi, niște plăceri personale. Dacă vor da bani cu împrumut, atunci trebuie să se asigure că persoana ajutată este de încredere. Context financiar bun, însă care necesită întreținere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu fie risipitori, ci să facă investițiile cu responsabilitate, mai corect spus, să fie prevăzători.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a pleca într-o scurtă călătorie, posibil în vizită la prieteni sau la rude. Nativii au tendința, cel puțin în prima parte a zilei, de a vorbi mult și fără să-și dea seama pot stârni controverse cu spusele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe nativi să nu amplifice discuțiile în contradictoriu cu rudele mai în vârstă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion evită activitățile solicitante și extenuante și preferă să se dedice lecturii, relaxării în fața televizorului sau activităților casnice. Nativii dau dovadă de o comoditate care-i poate enerva pe cei din jur, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu facă pe șefii în casă și să-și impună programul și celorlalți.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător preferă să-și dedice ziua activităților casnice și odihnei. Nativii se simt obosiți după o săptămână agitată și refuză invitațiile celor din jur de a petrece și a se distra. Pot avea mici conflicte cu prietenii, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să-și concentreze atenția pe familie și pe persoana iubită.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt mai vulcanici azi decât de obicei și au tendința de a spune lucrurilor pe nume fără menajamente. Nativii sunt critici, vigilenți și nu cedează în dialog, dând dovadă de orgoliu. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce sprijinul unui prieten într-o situație căreia nu-i găsesc soluții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător pot primi vizita unei persoane dragi sau, în alte cazuri, pot primi vești importante din partea prietenilor, cunoștințelor. Nativii se pot implica în activități care să se dovedească mai mult obositoare decât plăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să dedice mai mult timp familiei și propriilor nevoi și dorințe personale.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești nu se simt în apele lor astăzi. Nativii refuză să-și asume responsabilități, să se implice în treburile gospodărești și este de preferat să se mențină departe de activitățile care presupun efort fizic. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să se odihnească mai mult și să se detașeze de problemele de la locul de muncă pentru a se putea relaxa.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...