HOROSCOP 30 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Publicat: 30/05/2016 | 07:43
HOROSCOP 30 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec

Din punct de vedere profesional poţi avea o săptămână foarte bună. Ai iniţiativă şi foarte multă energie, canalizeaz-o însă exclusiv către muncă. E o zi potrivită să-ţi consolidezi ideile astfel încât să le şi pui în practică. Asta îţi poate aduce apreciere şi recunoaştere şi chiar o promovare. Ai senzaţia că te afli într-un carusel şi nu mai poţi coborî. Poate că ar trebui să găseşti varianta ta de echilibru între muncă şi familie. Verifică cu atenţie actele şi asigură-te că nu sunt corecturi sau modificări de făcut. Fii sigur pe ceea ce ai făcut înainte să confrunţi şefii.

Taur

E momentul să duci comunicarea la un alt nivel şi să te exprimi. În ultimele săptămâni ai încercat şi ai şi reuşit să-ţi defineşti dorinţele şi nevoile. Încearcă să amâni orice interviu, întâlnire, discuţie în contradictoriu pentru cea de-a doua parte a săptămânii când vei fi mult mai stăpân pe situaţie. Starea de sănătate foarte bună şi rezistentă te va ajuta să fii foarte eficient chiar dacă acum simţi că eşti depăşit de sarcinile de la serviciu. Simţi tensiune şi din partea părinţilor, dar şi a partenerului. Detaşează-te puţin şi priveşte situaţia cât poţi de obiectiv pentru a depista cauza.

Gemeni

Încerci să te menţii la înălţime, remarcabil, dar încearcă să găseşti un echilibru în viaţa ta pentru a nu avea de suferit din punct de vedere fizic. E un început bun de săptămână din punct de vedere financiar, dar va trebui să-ţi gestionezi bine resursele căci poţi avea cheltuieli neprevăzute. Eşti individualist şi încrezător în forţele tale. Ar fi indicat însă să accepţi şi ajutor din partea colegilor pentru a nu te epuiza peste măsură. Conservă-ţi cât mai mult energia, nu sta peste program la serviciu şi fă cât mai mult sport. Nu neglija semnalele pe care corpul ţi le transmite deja.

Rac

Este un început de săptămână plin de evenimente şi de situaţii neprevăzute la birou. Ai senzaţia că nu poţi ţine pasul şi că nu eşti susţinut. Încearcă să te detaşezi şi să nu te laşi prea afectat de atitudinea sau acţiunile colegilor sau ale şefilor. Este doar o perioadă mai tensionată. Toate provocările care apar în ultimul timp în viaţa ta nu au ca scop decât să te facă mai puternic, să te apreciezi mai mult. Vor apărea şi recompensele. Energia ta fizica este la cote maxime. Canalizată bine îţi va oferi posibilitatea să rezolvi rapid tot ceea ce nu ai reuşit întreaga săptămână.

Leu

O zi destul de dificilă din punct de vedere relaţional. Ceilalţi par că nu te înteleg deloc şi nu empatizează cu trăirile tale pe care cu greu le exprimi. O zi tensionată la birou unde un coleg te poate încărca cu sarcinile lui fără să ţină cont de părerea şi sentimentele tale. Ar fi indicat să-l înfrunţi. Resimţi un dezechilibru emoţional şi fizic. Te simţi la capătul puterilor. Astrele îţi vor oferi energia şi forţa necesară să treci peste orice situaţie. Sunt persoane la serviciu care te suprasolicită şi simţi că nu-ţi sunt apreciate calităţile şi meritele. Ca atare, este momentul să faci acele schimbări necesare.

Fecioară

Astăzi ai face bine să ieşi în faţă şi să arăţi tuturor cine eşti cu adevărat. Îndrăzneşte şi experimentează ceea ce n-ai experimentat până acum. Ceva sau cineva nu-şi doreşte să continui pe calea pe care eşti încercând să te abată din drum. Nu uita ca tu eşti cel care îţi conduci viaţa. Nu te lăsa foarte afectat de vorbele celorlalţi. Reproşurile şi schimbul de cuvinte negative sunt la ordinea zilei. Bazează-te numai pe tine. Este momentul să-ţi asumi responsabilitatea pentru viaţa ta şi să acţionezi conform alegerilor tale. Încearcă să nu mai fi propriul tău critic şi să fii cât mai atent la persoanele din jurul tău şi la influenţa pe care acestea o au. Dacă aceasta este negativă este momentul să spui gata.

Balanţă

Eşti tentat să fii ironic şi să vezi partea negativă a lucrurilor. Nu este stilul tău şi s-ar putea, uitându-te în oglindă, să nu fii mulţumit de tine. Încearcă să fii mai precaut şi să vezi ambele părţi ale monedei. Vei observa că atitudinea ta determină şi tipul de comportament al celor din jur. Nu este o zi tocmai bună să mergi la prânz cu colegii deoarece este posibil să vă lansaţi în nişte discuţii fără fundament care pot duce către o stare conflictuală. Eşti foarte eficient aşa că nu amâna pe mâine ce poţi face azi. Ai curajul să treci de etapa de planificare şi să-ţi pui în practică ideile.

Scorpion

Încearcă să eviţi călătoriile lungi sau, dacă nu se poate, atunci nu te lăsa distras de telefon sau de conversaţii în timp ce te afli la volan. Este posibil să primeşti veşti neaşteptate sau să citeşti într-un ziar despre o persoană care ţi-a fost vecin sau prieten până acum ceva timp. Prea multă agitaţie în jurul tău în ultimul timp şi prea multe sarcini de îndeplinit la serviciu. Încearcă să gaseşti timp să te odihneşti. Nu e tocmai o zi potrivită să planifici sau să organizezi o vacanţă. Mai aşteaptă câteva zile, este probabil să gaseşti oferte mult mai avantajoase.

Săgetător

Vei avea un început de săptămână foarte bun din punct de vedere financiar. Atenţie cum gestionezi finanţele fiindcă îţi va fi solicitat ajutorul. E una din acele zile în care vrei ca cineva să tacă pentru ca să-ţi poţi expune şi tu punctul de vedere. Încearcă totuşi să fii cât mai succint în exprimare. Discuţiile la birou pot fi extrem de aprinse astăzi. Se pare că toată lumea este convinsă că are dreptate. Rezultatul însă poate fi unul productiv. Te simţi în formă şi eşti foarte romantic azi. Înainte de a suna „acea persoană” să o inviţi la cină, fii convins că asta îţi doreşti cu adevărat.

Capricorn

Eşti plin de energie şi ştii că încrederea în forţele proprii este cheia succesului. Renunţi la unele proiecte sau la un job la care nu eşti apreciat. Ai face bine să petreci ceva timp singur şi să preţuieşti acest timp. Este o perioadă în care suporţi cu greu criticile sau să fii dominat. Mintea îţi zboară în toate direcţiile, având tendinţa să te grăbeşti. Analizează cu atenţie orice propunere de afaceri şi proiect propus. Îi poţi spune şefului că pentru a fi mai productiv ai nevoie de o mică pauză de prânz. Evită să aduni prea multe frustrări sau nemulţumiri.

Vărsător

Pare că îţi doreşti prea mult să ajungi la destinaţie şi nu mai reuşeşti să te bucuri de drum. Ai putea pierde din vedere multe surprize. Este o zi plină la serviciu şi parcă şefii îţi dau mai multe sarcini ca niciodată. Încearcă să fii cât mai eficient astfel încât să nu fii copleşit. Ai senzaţia că spui ceva, iar ceilalţi par că te aud, dar în câteva minute uită. Cel mai bine ar fi să le trimiţi în scris ceea ce vrei să le comunici. Evită discuţiile în contradictoriu cu şefii chiar dacă simţi că nu-ţi apreciază munca. Mai bine vii cu o propunere viabilă pe care nu o pot refuza.

Peşti

Când inima îţi este atinsă gentil răspunzi prin a fi iubitor, generos şi asertiv. Dacă sentimentele îţi sunt afectate şi limitate te închizi în tine. Simţi că ai prea multe responsabilităţi şi că ai muncit pe brânci în ultimul timp. Însă devotamentul tău va fi răsplătit atât de familie cât şi de şefi. Poate ai consumat prea multă energie şi resurse pentru împlinirea unui ideal. Fii sincer cu tine şi analizează care sunt şansele de concretizare. Expansionează modul de a gândi şi include-i şi pe cei de lângă tine. Vei fi surpins de fericirea pe care o simţi când te oferi cu totul celorlalţi.

 

Citește și...