Hugh Grant a renunțat, în sfârșit, la burlăcie! Actorul s-a căsătorit cu Anna Eberstein

Publicat: 26/05/2018 | 18:28

Iată că Hugh Grant nu mai este ”veșnicul burlac de la Hollywood”! După 6 ani de relație și 3 copii, actorul s-a căsătorit cu Anna Eberstein. Cei doi au spus cel mai important ”Da!” din viața lor în cadrul unei ceremonii restrânse. (Super oferte la accesorii gaming)

A declarat în nenumărate rânduri că nu crede în ideea de ”căsătorie”, dar iată că iubita lui l-a făcut să se răzgândească! Hugh Grant și Anna Eberstein s-a căsătorit, iar ceremonia a fost una restrânsă în Chelsea. La eveniment au fost prezenți doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. (CITEȘTE ȘI: ACTORUL HUGH GRANT A DEVENIT TATĂ LA 57 DE ANI. NU SE AȘTEPTA CA EA SĂ DEA VESTEA CEA MARE: „S-AU ÎNMULȚIT”)

Cei doi erau extrem de zâmbitori

În fotografiile surprinse de paparazzi britanici, Hugh și Anna părăseau oficiul de stare civilă din Chelsea alături de un mic grup de membri ai familiei. Hugh Grant era îmbrăcat într-un costum albastru închis la culoare, iar Anna Eberstein a purtat o bluză albastră şi o fustă scurtă de culoare albă. Cei doi erau extrem de zâmbitori și se putea observa, cu ușurință, că Hugh Grant nu are regrete pentru că a renunțat la burlăcie.La începutul lunii martie, Hugh Grant a devenit tată pentru a cincea oară, Anna Eberstein dând naştere celui de-al treilea lor copil, o fetiţă. Actorul în vârstă de 57 de ani a devenit, în decurs de patru ani, tatăl a patru copii, cel de-al patrulea fiind o fetiţă născută tot de Eberstein, în decembrie 2015. Hugh Grant şi Anna Eberstein, în vârstă de 39 de ani, mai au un fiu împreună, John Mungo, care s-a născut în septembrie 2012. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...