Ianis pe urmele „Regelui”: „Așa tată, așa fiu!”

Autor:
Publicat: 21/02/2020 | 08:21
Ianis pe urmele „Regelui”: „Așa tată, așa fiu!”

Cu „Regele” în tribune, Ianis Hagi a făcut un meci senzațional pe „Ibrox Stadium” din Glasgow fiind artizaul victoriei în manșa tur a 16-imilor de finală dintre Rangers și Braga, scor 3-2.

Ianis Hagi a fost sclipitor, fiind la înălțime, victoria scoțienilor datorându-i-se. Șeptarul  lui Rangers a reușit o dublă superbă în victoria cu Braga, scor 3-2. Braga a condus cu 2-0 după 59 de minute, dar golurile lui Ianis și reușita lui Joe Aribo au făcut ca scoțienii să obțină o victorie spectaculoasă.

„E uimitor. It’s Ibrox, baby. E diferit față de orice stadion. Cred că e cel mai bun moment al carierei, da. Am mai trăit și înainte momente bune, dar să marchezi o dublă în cupele europene e de-a dreptul incredibil. E un vis devenit realitate. Chiar dacă eram conduși cu 2-0, nu aveam voie să renunțăm. Am jucat acasă, în fața suporterilor noștri, iar un singur gol ne-a adus înapoi în meci. Pe Ibrox chiar se întâmplă lucruri minunate. A fost un meci dificil, știam că Braga vor ataca din primul minut. În ultima vreme au jucat foarte bine în Portugalia. E doar prima manșă, mai avem de jucat și returul. Ei au marcat la început, noi n-am profitat de ocaziile noastre, dar e bine că în final am câștigat. Nu e nimic decis, mai avem un meci de jucat”, a declarat Ianis Hagi, după victoria cu Braga.

Steven Gerard nu a rămas indiferent față de evoluția senzațională a noului  său „șeptar” și a spus că Gică Hagi cu siguranță este mândru de fiul său.

„A fost o seară fantastică! Ne-am redescoperit și am demonstrat de ce suntem în stare. Am arătat un caracter incredibil cu Braga în repriza secundă, am reușit o performanță fantastică! Nu am renunțat niciodată și am fost inspirat cu schimbările pe care le-am făcut. Am fost foarte bine organizați, am fost compacți și am alergat foarte mult.Tatăl lui Ianis a fost aici și sunt sigur că a fost foarte mândru de performanța fiului său”, a declarat Steven Gerrard, după ce „Regele”  a fost surprins cu lacrimi în ochi în tribune.