Iată cum va fi vremea de Paște! 23 de grade la București

Publicat: 06/04/2018 | 08:27
Iată cum va fi vremea de Paște! 23 de grade la București

Românii așteaptă cu nerăbdare minivacanța din următoarele zile și cel mai important pentru ei este cum va fi vremea de Paște. Pentru cei care și-au făcut planuri la munte, dar și pentru cei care au rămas în București, meteorologii au numai vești bune. Duminică, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade.

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Paște. Vom avea parte de o zi frumoasă și călduroasă, duminică, 8 aprilie. În Bucureşti, vremea va fi frumoasă și se va încălzi.

Cum va fi vremea de Paște în țară

Vremea va fi în general frumoasă de Paște! În regiunile din vestul, centrul și nordul țării se va încălzi. Valorile termice se vor situa ușor peste cele caracteristice acestei date. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 12 grade. Mai scăzute, spre -1 grad, vor fi temperaturile din depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă.

Cerul va fi variabil în regiunile sudice și sud-estice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Bărăgan, Dobrogea, sudul Banatului și pe crestele montane. În zonele joase, izolat, va fi posibil să se formeze ceață.

Cum va fi vremea de Paște în București

Bucureștenii vor avea parte de o zi foarte frumoasă. Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei date. Maxima se va situa în jurul valorilor de 20-23 de grade, iar minima va fi de 5- 7 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei.

Cum va fi vremea în a doua zi de Paște

Luni, 9 aprilie, vremea se va menține în general frumoasă și se va încălzi în toată țara. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în vest și nord-vest, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade. În zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceață. (VEZI AICI Vești proaste pentru români, chiar înainte de Paște)

Citește și...