Acasă » Exclusiv » Idei de cadouri cu care nu ai cum să dai greș de Crăciun

Idei de cadouri cu care nu ai cum să dai greș de Crăciun

De: Cancan 21/12/2018 | 23:46

Un Crăciun de poveste începe, bineînțeles, prin a împărți bucurie celor din jur. Și ce modalitate mai bună există decât să faci cadouri?   Mai este foarte puțin timp pentru cumpărături, așa că îți propunem câteva idei de cadouri pentru Crăciun, cu care să nu dai greș.   

Cadouri de Crăciun personalizate

Dacă vrei să transmiți cuiva drag un mesaj frumos de Crăciun, fă-o prin intermediul unui text aplicat pe un cadou personalizat. Fie că este vorba de o cană, care să-i amintească de tine la un ceai sau o cafea caldă în preajma sărbătorilor, o pernă care să-i țină de cald în perioada rece a anului, un puzzle personalizat pe care să-l asamblați împreună, globuri personalizate cu imagini dragi, precum și multe alte obiecte, cadourile personalizate de Crăciun sunt mai mult decât simple cadouri, sunt dovada vie a legăturii dintre tine și ceilalți.

Puteți alege căni, perne, rame foto apoi adăugați fotografia preferată, un nume și un mesaj speciale fiecărui cadou, creând ceva unic! (CITEȘTE ȘI: IDEI DE CADOURI PENTRU IUBIT. CE SĂ-I DĂRUIEȘTI DE CRĂCIUN)

Pulovere de Crăciun pentru EL și pentru EA

În perioada Sărbătorilor de iarnă, puloverele de Crăciun cu imprimeuri specifice fac furori, iar vedetele au arătat și ele de-a lungul timpului că tricotajele festive sunt la mare căutare. Clopoțeii, brazii, fulgii de nea, oamenii de zăpadă, renii anunță, cu toții, venirea iernii. Așa că puloverele cu aceste figurine sunt în mare vogă și în acest sezon!  

Pulover cu om de zăpadă

Indiferent de sex, un pulover va fi întotdeauna la modă și va menține o stare de confort pe toată durata purtării acestuia. Pufos, mulat sau supradimensionat… acestea se găsesc în majoritatea magazinelor și există o varietate largă de modele, așa că este imposibil să nu găsiți unul pe placul și cerințele dumneavoastră. Un pulover de Crăciun nu numai că este un cadou excelent, dar creează și o atmosferă plăcută, de sărbătoare.

Cadouri de Crăciun online

De Crăciun e minunat atât să primești, cât și să oferi cadouri. Fie că ești în căutare de cadouri de Crăciun mai ieftine, pentru colegi, romantice, pentru iubită sau iubit, hazlii, pentru copii, sau cadouri mai serioase pentru persoane mai în vârstă sau parteneri de afaceri… există platforme online care să te ajute să găsești cadourile de Crăciun perfecte, cu ușurință. Sigur găsești ceva pentru cei dragi și e foarte simplu, doar selectezi produsele dorite și scapi de nebunia magazinelor înainte de sărbători! 

Selecția de cadouri pentru Crăciun este mare. Pentru fiecare există câte ceva. Fie o cană pentru micul dejun, fie o pernă personalizată cu motivul tău. Iar accesoriile personalizate online sunt cadouri de Crăciun, accesibile fiecărui buzunar. Cadourile inedite pentru cei dragi sunt doar la un click distanță!

Idei de cadouri pentru Secret Santa

Foarte multe colectivități organizează „Secret Santa” și e frumos să ne uimim colegii cu o mică atenție, pentru a înveseli biroul și a îmbunătăți relațiile colegiale. De obicei, suma e cuprinsă undeva între 30 lei si 100 lei. Dacă se practică tragerea la sorți în ziua respectivă, atunci totul devine puțin mai simplu. Oricum, în această situație, cadoul trebuie să fie neutru și să se potrivească atât în cazul unei colege, cât și în cazul unui coleg.

Bijuterii elegante, potrivite pentru sărbători

Aici ar trebui să fie foarte ușor pentru că o/îl cunoașteți foarte bine, vă vedeți toată ziua la birou! Pentru bărbați – credem că ar fi încântați de un gadget nou, un joc, portofel sau chiar electronice. Gândește-te și la hobby-urile lor și dăruiește ceva memorabil și util!  

Colegelor le poți face cadou un fular sau o eșarfă în culorile preferate, o pereche de mănuși, o bijuterie, un portofel, o ramă de fotografie, cosmetice, cărți pe gustul ei sau un organizator de birou, o minilampă pentru citit sau chiar ciorapi cu tema Crăciunului. (VEZI ȘI: CADOURI DE CRĂCIUN PENTRU MAMA. 5 IDEI INSPIRATE)

Cadouri de Crăciun pentru iubită/soție

O călătorie

Majoritatea doamnelor afirmă că o călătorie este cadoul ideal de Crăciun pentru iubită sau soție, un cadou care nu se termină, nu se uită, dar cel mai important, care te scapă de pregătirile Crăciunului. Dăruiește-i inițial un set de accesorii voiaj sau o trusă de manichiură, evident utile în vacanță și să îi spui că îi vor fi utile mâine, la drum. O altă variantă ingenioasă de a surprinde cu cadouri de Crăciun pentru iubită sau soție este să-i dăruiești o carte despre destinație sau un portofel de piele în care să-i strecori biletele de vacanță și să o lași să le descopere singură. 

Bijuterii

Bijuteriile au rămas cele mai bune prietene ale femeii! Bijuteriile se aleg numai în funcție de gusturile ei, fii atent la ce poartă și nu ieși prea mult din tipar. Doamnele sunt foarte exigente atunci când vine vorba despre imaginea lor. Dacă vrei să-i oferi o bijuterie, dăruiește-i-o într-un mod inedit. Cel mai frumos cadou de Crăciun pentru iubită sau soție ar fi să-i oferi o casetă de bijuterii, în care să ascunzi și o bijuterie deosebită. Imaginează-ți numai cât de încântată va fi.

Haine

Niciodată nu ai prea multe haine”, ar spune orice femeie. Așa este, femeile preferă să primească în dar haine. De multe ori, le vei auzi plângându-se în fața unui șifonier ticsit cu haine că nu au cu ce să se îmbrace… Pare alegerea ideală, pare cel mai potrivit cadou pentru iubită sau sotie de Crăciun, cu o singura condiție: să-i știi exact stilul, mărimea, culoarea și marca preferată. Te sfătuim insistent să nu ceri părerea vânzătoarelor. În caz contrar, cadoul tău riscă să fie mâncat de molii.

Pentru a te ridica la nivelul așteptărilor unei femei poți alege să îi faci o surpriză de genul ”portofel în geantă”, portofel agățat de lustră cu cureaua sau geanta legată cu o eșarfă în loc de fundă.

Cosmetice și parfumuri

Apreciate și dorite de orice femeie, parfumurile sunt niște cadouri de Moș Crăciun pentru soție sau iubită inspirate, cu condiția să știi exact numele parfumului preferat, să știi dacă îi plac aromele dulci, fresh, tari sau florale sau să o fi auzit spunând că își dorește un anumit parfum. 

Cumpără-i și o oglindă de birou pentru machiaj pe care să o legi cu o fundă mare roșie, pui lângă ea și o felicitare 3D pe care să dai cu parfumul respectiv și i le lași într-un loc în care nu s-ar gândi să găsească un cadou.

Cadouri de Crăciun pentru iubit/soț

Portofel

Portofelul din piele este un excelent cadou de Crăciun pentru iubitul sau soțul tău pentru că e încăpător, pentru că e elegant, pentru că semnifică un nou început. În plus, poți să-i pui în buzunar un abonament semestrial la o sală sau la pisicină, ori o ședință de saună în doi în care veți putea să vă redescoperiți printre aburi.

Obiecte de casă

Dacă e să fie vorba de un obiect pentru casă, alege ceva care are și o utilitate, legându-te eventual de hobby-urile lui. Un bar în formă de glob pământesc sau o busolă sau un joc Darts care nu se va umple niciodată de praf pentru că nu va pierde ocazia să se laude cu el în fața prietenilor și să-l folosească cât mai des.

Accesorii

O variantă ar fi să-i oferi un accesoriu de toaletă deosebit: o geantă pentru cosmetice, din piele sau un set de bărbierit, cu care se va mândri toată viața pentru că-i va sublinia masculinitatea clasică. Setul de bărbierit se potrivește mai ales bărbaților înstăriți de peste 30 de ani, pentru că au deprins deja gustul produselor prețioase și al eleganței și pot aprecia pe deplin acest set. Pentru o notă și mai personală, personalizeză-l cu numele sau inițialele numelui. 

Cadouri de Crăciun pentru mama

O călătorie

Ce își dorește o mamă de Crăciun? Copiii se descurcă singuri, dar jobul îi solicită atenția în continuare. După atâta alergătură, ce poate mama ta să vrea mai mult decât o pauză! Iar de Crăciun este o alegere minunată. Așa că îi poți oferi drept cadou mamei tale o călătorie, fie pentru relaxare, fie pentru tratament. Se va bucura nespus de un respiro.

Îngrijire personală

Manichiura este un aspect pe care nicio femeie nu îl trece cu vederea. Iar de Crăciun îi poți face cadou mamei tale un set de lacuri de unghii, nuanțele ei preferate, sau o trusă de manichiură. Mama ta se va bucura enorm de cadoul de Crăciun pe care i l-ai făcut. Sau îi poți dărui mamei tale creme antirid, uleiuri și creme de corp! Cu siguranță ar încânta-o. Nu am terminat capitolul îngrijire personal! Măști de față sau de păr ar fi o altă variantă!

Geantă, portofel, mănuși

Eleganță și rafinament! Și de asta putem ține cont atunci când vrem să alegem un cadou de Crăciun pentru mama. Dacă ești în căutarea unuia original, o geantă ar fi alegerea potrivită. Poți să te orientezi și către un portofel de senzație pentru mama ta. O curea de piele deosebită, o eșarfă sau un șal dintr-un material prețios, mănuși de piele sau o căciulă de iarnă asortată.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Vreme aspră și azi, în România. Unde va ploua din plin
Vreme aspră și azi, în România. Unde va ploua din plin
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...