Iese cu scandal! Bianca Drăgușanu, “tradusă” de iubit cu Bianca Pop de la Insula Iubirii. Când s-a întâmplat

Publicat: 15/05/2019 | 17:39

Bianca Pop, una dintre cele mai sexy ispite de la “Insula Iubirii”, a făcut mărturisiri incendiare despre unul dintre foștii iubiți ai Biancăi Drăgușanu. Focoasa brunetă a declarat acesta a încercat să o cucerească, deși, forma un cuplu cu fosta prezentatoare TV. 

Citește și: Dovezile sunt clare! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat a treia oară. Cum a fost răsfățată diva

Bianca Drăgușanu, “tradusă” de iubit cu Bianca Pop de la “Insula Iubirii

Bărbați celebri din România și-au dorit să o prindă în mrejele lor pe Bianca Pop, însă puțini au reușit, iar, recent, diva a fost provocată să dezvăluie numele unora dintr ei. Pe scurt, ispita de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a acceptat să facă un joc în cadrul emisiunii “Agenția VIP”. Ea a extras dintr-un bol bilețele pe care erau trecute numele unora dintre cei care au încercat să o cucerească. Printre aceștia se numără și Adrian Cristea… care i-a propus să se întâlnească pe vremea când el forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu. În timpul mărturisirilor, bruneta a spus că o admiră foarte mult pe blondina sexy și provocatoare.

“Adrian Cristea – da, mi-a scris. Mi-a scris mai demult mesaje, când era hi5, Facebook-ul ș.a.m.d. Mi-a zis: «Ești frumoasă, ne întâlnim?», porcării și nimic. Nu… cine e Adrian Cristea să mă întâlnesc cu el? Adică de ce… Dacă cineva e persoană publică în România nu înseamnă că noi trebuie să ne întâlnim și să facem noi ceva; nu, eu nu pun așa problema.

 Da, erau împreună (n.r.: Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu atunci când fostul fotbalist i-a scris sexy ispitei de la «Insula Iubirii»). Acum să fim serioși: un bărbat care este într-o relație și scrie la altă femeie… cum îmi scrie mie, poate să mai scrie la încă 50 de femei; adică asta știți și voi din presă, nu am nicio treabă. (…). Îmi place mult de Bianca (n.r.: Bianca Drăgușanu), o iubesc”, a declarat Bianca Pop în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație uluitoare despre Victor Slav: ”Am cunoscut un singur bărbat în viața mea!”

Victor Slav, Liviu Vârciu, Dorian Popa și Culiță Sterp sunt alți patru bărbați care au fost notați pe biletele extrase de cunoscuta ispită de la “Insula Iubirii”.

“Liviu Vârciu – nu, absolut nimic, nu. Ne cunoaștem, da, dar nu am vorbit, nu nimic. Nu (n.r.: nu a încercat niciodată să mă agațe), probabil dacă aș fi stat în București și aș fi ieșit, poate aș fi socializat, dar chiar nu. Nu, nu – are o nevastă frumoasă și un bebe superb, dar nu, nu. Nu am de ce să spun: «Da», dacă nu…

Dorian Popa – nu, nici vorbă, sunt prietenă cu nevasta lui, chiar nu… N-ați nimerit nimic.

Victor Slav – nu, ne cunoaștem, ne-am văzut la Oradea la ceva evenimente, erau mai mulți, dar chiar nu. Un bărbat foarte frumos și foarte cuminte. Da, era cu Bianca (n.r.: Bianca Drăgușanu) atunci. Foarte cuminte, foarte la locul lui, jos pălăria, da.

Culiță Sterp – E un bărbat frumos, dar nu ați nimerit-o. (…). Nu e genul meu, o plac mult pe fosta lui soție. (…)”, a mai dezvăluit focoasa brunetă.

 

Citește și...