Iftime îl pune la zid pe Cobrea după ce acesta a înjurat suporterii: „Vor fi măsuri radicale!”

Autor: Cristian P
Publicat: 18/05/2018 | 09:00
Prestaţia ruşinoasă pe care FC Botoşani a avut-o în înfrângerea suferită pe „Municipal” contra celor de la Concordia Chiajna, scor 1-0, a fost completată de un moment din finalul partidei în care Alberto Cobrea s-a certat cu suporterii.

Nemulţumit că a fost apostrofat de suporterii care nu au putut tolera „pantomima” pusă în scenă de el şi coechipierii săi în meciul cu ilfovenii, Alberto Cobrea a găsit de cuviinţă să-i înjure pe fani ca la uşa cortului, de soţii, de mamă, de vii şi de morţi.

„Numărul 1” dintre buturile formaţiei pregătite de Costel Enache a fost cu greu oprit de Ioan Dănilă, Responsabilul cu Ordinea şi Siguranţa pe Stadion şi de colegul său Eduard Pap de a nu ajunge în tribună şi a se răfui cu suporterii. În momentul în care s-a îndreptat spre vestiare, Cobrea lovit cu pumnii în tunelul care duce la vestiare, continuând să înjure şi să jignească suporterii.

Gestul lui Alberto Cobrea nu va rămâne însă nesancţionat de conducerea FC Botoşani.

Atât Cornel Şfaiţer, preşedintele echipei, cât şi Valeriu Iftime, finanţatorul formaţiei locale, au condamnat gestul lui Cobrea şi au anunţat că în perioada imediat următoare acesta va fi sancţionat drastic.

„Vom lua măsuri radicale împotriva lui Cobrea. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dacă eşti caracter şi eşti profesionist pui capul în pământ şi pleci. Nu sunt la Botoşani dar când ajung voi face o şedinţă şi veţi afla tot ce se va decide”, a declarat Valeriu Iftime.

Cu toate că mai are încă un an de contract cu FC Botoşani, este greu de crezut că Alberto Cobrea va continua şi din vară la gruparea locală.

Pe lângă conflictul cu suporterii, goalkeeperul a fost pus la zid de Valeriu Iftime în faţa colegilor săi şi după meciul pierdut de FC Botoşani la Mediaş, cu Gaz Metan, în ultima etapă a turului play-out-ului. „Ai fost blat?”, a fost întrebarea pe care Iftime i-a pus-o lui Cobrea după jocul respectiv în faţa coechipierilor săi în vestiar.

 

Finanţatorul FC Botoşani a recunoscut ieri dialogul pe care l-a avut la vremea respectivă cu Cobrea însă a spus că „în viaţă toţi mai greşim. „Şi eu aseară după meci era să-l bat pe fratele meu, ce mai vreţi!”, a spus Iftime.

Citește și...