Îl mai știi pe Fernando de la Caransebeș?! S-a căsătorit. Cum arată „artistul” acum, dar și proaspăta lui nevastă

Publicat: 12/03/2019 | 11:31

Fernando de la Caransebeș, pe numele din buletin Adrian Rada, s-a căsătorit! Artistul și aleasa inimii sale și-au unit destinele în fața rudelor și prietenilor apropiați. Vestea că au devenit soț și soție a fost făcută chiar de cântăreț, care a postat mai multe poze de la cununia civilă. Privirile multora au rămas blocate preț de câteva momente bune pe ținuta miresei.

Cântărețul și iubita lui soție s-au cunoscut în urmă cu câteva luni. În ziua în care s-a însurat și a spus un: „Da!” hotârât, Fernando de la Caransebeș a îmbrăcat o cămașă de culoarea vișinei coapte, scoasă din pantaloni, sacou închis la culoare la fel ca pantalonii și pantofii. În timp ce el a avut o pată de culoare în ziua cununiei civile, soția lui a optat pentru o ținută sobră, formată dintr-o fustă lungă, sub genunchi, o cămașă și un sacou închis la culoare. Cel mai probabil, ea face parte din biserica la care cântărețul a aderat în urmă cu un an.

Fernando de Caransebeș a plecat o vreme în Irlanda, unde s-a botezat în cultul penticostal. De atunci, întreaga lui viață s-a schimbat complet. „Credeam în Dumnezeu la fel cum crede orice om dar nu știam că poți să-i simți prezența. E ca un curent în tot corpul care îți aduce pace, liniște și te vindecă dacă ești bolnav. E prezența Duhului Sfânt care te învață cum să faci voia lui Isus Hristos, Domnul nostru, cum să te rogi și rugăciunea să-ți fie ascultată”, a povestit Fernando de la Caransebeș, titrează wowbiz.ro.

Vă reamintim că Fernando de la Caransebeș a devenit celebru dupa ce a scos melodia „M-am casatorit cu un barbat tampit”. Ulterior, a fost parodiat de nenumarate ori de Mihai Bendeac și toată țara îl știa.

Citește și...