Ileana Badiu, clipe grele din viața sa: „Nu pot trece singură peste un moment de răscruce…”

Publicat: 12/06/2019 | 22:30

Ileana Badiu a trecut prin câteva momente dificile, pe care nu le-ar dori nici dușmanilor săi. Vedeta a avut însă puterea să meargă mai departe, dar și să vorbească despre aceste lucruri.

Vedeta a trecut prin probleme financiare, însă ce a destabilizat-o cel mai mult au fost momentele în care a pierdut mai multe sarcini, dar și decesul tatălui său. Din această cauză, Ileana a fost nevoită să apeleze la ajutor specializat. Dar acum, din fericire, trece prin clipe frumoase și este împlinită din toate punctele de vedete.

„Au fost momente de dificultate profesională. Ca antreprenor am trecut printr-un moment de criză, în 2009, care ar fi putut fi fatal. Sau momentul când s-a îmbolnăvit tatăl meu şi a murit, un moment dificil pentru oricine, pierderi de sarcini. Am avut multe momente de depresie, dar nu ştiu câtă lume şi le asumă. 

Merg la psiholog, că nu pot trece singură peste un moment de răscruce de genul ăsta. (…) Asta e una din cele mai bune etape ale vieţii mele. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Nimic nu vine de la sine, pentru fiecare lucru din viaţa ta munceşti pentru a le obţine. Totul este un efort cu mine însămi” , a spus Ileana pentru antenastars.ro.

Citește și...