Ileana Ciuculete n-a vrut niciodată să se afle acest secret. Ce scria în certificatul ei de naştere

Publicat: 03/12/2019 | 15:45
Ileana Ciuculete n-a vrut niciodată să se afle acest secret. Ce scria în certificatul ei de naştere

Cântăreaţa Ileana Ciuculete apare peste tot ca fiind născută în 20 septembrie 1957, dar adevărul este cu totul altul. Primarul Gheorghe Câmpeanu din comuna Vela, judeţul Dolj, mărturisea în urmă cu ceva timp, că artista a fost adusă pe lume mult mai devreme.

Ileana Ciuculete s-a născut, de fapt, în 1952, şi în septembrie, cu cinci ani mai devreme decât spunea ea.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit la vârsta de 64 de ani, pe un pat de spital din cauza unei boli incurabile: ciroză hepatică. La scurt timp de la decesul ei, Cornel Galeș a dezvăluit și care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete. “La plecarea mea vor veni mulți prieteni falși, dar tu să îi strângi la piept și să nu fi supărat pe ei, pentru că eu i-am iertat”, i-ar fi spus vedeta soțului său.
Încă din copilărie, regretata artistă a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață ai Ilenei Ciuculete i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, supranumită “Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a câștigat din muzică pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România.

Cornel Galeș urmează să fie repatriat

Astăzi a apărut informația potrivit căreia, accidentul terifiant în care și-a pierdut viața Cornel Galeș s-a produs noaptea. Mai mult, un alt bărbat rănit în urma incidentului rutier se află în comă, iar ancheta polițiștilor spanioli este în curs. Tragedia s-a produs între Valencia și Torrent.

Viviana Mantoiu a reușit să obțină acordul autorităților din Spania ca să-l aducă pe Cornel Galeș în România, chiar dacă nu erau căsătoriți. A fost o procedură complicată, însă, în prezent, totul este în regulă, iar trupul bărbatului va fi adus în țară pe marți, 10 decembrie. Soțul Ilenei Ciuculete va fi înmormântat joi, 12 decembrie. Mai mult, Cornel Galeș își va dormi somnul de veci lângă Zânica, așa cum își alinta soția pe care a idolatrizat-o.

Citește și...