Ilie Năstase, atac fără precedent la adresa guvernatorului Mugur Isărescu: „Tovarăşul Ceauşescu a stat 25 de ani, tovarăşul Isărescu a stat 30 de ani. Eu cred că o să-l îngroape la BNR!”

Autor: Cristian P
Publicat: 13/02/2020 | 07:57
Ilie Năstase, atac fără precedent la adresa guvernatorului Mugur Isărescu: „Tovarăşul Ceauşescu a stat 25 de ani, tovarăşul Isărescu a stat 30 de ani. Eu cred că o să-l îngroape la BNR!”

Prezent la o dezbatere în Senatul României privind soluţiile pentru salvarea sportului românesc, pentru o finanţare mai bună şi investiţii mai mari în infrastructura sportivă, fostul mare jucător de tenis al României, Ilie Năstase, a lansat un atac făără precedent la adresa guvernatorului Mugur Isărescu.

„Nasty” îl consideră pe Isărescu principalul vinovat de faptul că baza „Arenele BNR” este captivă de mai mulţi ani, acest lucru fiind de fapt o „ambiție” a guvernatorului.

„Baza Arenele BNR e captivă, da, este captivă. Este o ambiţie a guvernatorului, a celor care sunt acolo. Dacă s-a făcut mereu acolo tenis, trebuie să fii rău cu tine să nu se facă în continuare. Dacă s-ar face ceva acolo aş spune, dar nu se face nimic. Eu m-am născut la Arenele BNR, cu o moaşă. Pentru că dacă mă năşteam în altă parte părinţii mei nu aveau bani să mă dea la tenis. Pe Arenele BNR se joacă tenis de când eram eu copil, mă duceam să învăţ tenis, cunosc fiecare colţişor. La un moment dat, tovarăşul Isărescu a venit şi a zis să se taie nucul ăla mare care era deasupra tribunei. În momentul în care l-au tăiat parcă mi-au tăiat mie un deget la picior. Acolo mă duceam eu când eram copil şi stăteam la umbră. E urât. Avem un stadion de fotbal la Progresul care nu e folosit. Acolo e o bază sportivă cu o tradiţie de 100 de ani. De ce e răutatea asta? Tovarăşul guvernator nu face nimic acolo. Preferă să-l ţină acolo, deşi nu face nimic”, a tunat Ilie Năstase.

Fostul număr unu mondial ATP și-a continuat tirul la adresa lui Mugur Isărescu și a spus că acesta va fi „îngropat la BNR!”.

„Aţi mai auzit ca vreun guvernator în lumea asta să îşi pună numele pe o sticlă de vin? Eu ştiu că guvernatorii pun semnătura pe o bancnotă în cel mai rău caz. E, la noi se poate şi pe vin. Isărescu e ieşit la pensie de 4 ani… ia şi pensie, ia şi salariu. Că tot se vorbeşte de pensii speciale, păi la el de ce merge? Tovarăşul Ceauşescu a stat 25 de ani, tovarăşul Isărescu a stat 30 de ani. Eu cred că o să-l îngroape pe Isărescu la BNR. El conduce banca asta ca şi cum ar fi de la mama lui de la Drăgăşani sau de unde e”, a mai spus Ilie Năstase.

Atacul asupra guvernatorului Mugur Isărescu lansat de Ilie Năstase a venit la o dezbatere în Senatul României, iniţiată de parlamentarii Şerban Nicolae şi Daniel Zamfir, în cadrul căreia cei prezenți, printre care foşti şi actuali campioni ai României precum Nadia Comăneci, Simona Halep, Cristian Gaţu, Alina Dumitru, Ştefan Birltalan, Gabriela Szabo şi Camelia Potec, au solicitat o finanţare mai mare şi investiţii în infrastructură pentru sportul românesc

Citește și...