Ilie Năstase se însoară a cincea oară! El și iubita lui, Ioana, au stabilit data nunții

Publicat: 11/01/2019 | 09:00

Anul 2019 aduce cu el numeroase surprize legate de vedetele din showbizul autohton, una dintre ele este faptul că Ilie Năstase se însoară a cincea oară. După opt ani de mariaj cu Brigitte, fostul tenismen începe o nouă viață alături de iubita lui, Ioana Simion.

Cei doi sunt deciși să oficializeze relația, marele eveniment o să aibă loc în luna iunie a acestui an. „Nu mă împac cu Brigitte, eu am divorţat şi acum sunt bine cu femeia de lângă mine. În iunie ne vom şi căsători”, a declarat Ilie Năstase pentru Click.ro.

Am tot respectul pentru Brigitte, chiar dacă nu o cunosc. Din câte ştiu, ea nu l-a mai căutat deloc pe Ilie. Şi dacă l-ar căuta, nu aş fi deranjată. Nu poţi ţine un bărbat cu forţa lângă tine dacă el nu vrea”, a declarat Ioana Simion pentru aceeași sursă.

Ioana s-a iubit cu Nick Rădoi

Bruneta s-a iubit în trecut cu Nick Rădoi, miliardarul american de origine română și spune că a învățat foarte multe din acea relație.

Nu mă mut la Ilie, am vorbit despre acest lucru şi am stabilit să stăm şi la Constanţa, şi la Bucureşti. Eu la Constanţa am casa şi copilul de care sunt foarte ataşată. Nu cred că pot vorbi despre o mutare definitivă la Bucureşti. Am hotărât să facem naveta, astfel că atunci când ne plictisim, să dăm o fugă până la marea de care sunt îndrăgostită, apoi să vin în Bucureşti”, spunea iubita lui Ilie Năstase.

Citește și...