Ilinca Vandici s-au hotărât să facă asta în fiecare weekend, până la Crăciun: “Vrem să profităm”

Publicat: 26/11/2018 | 13:04

Ilinca Vandici se declară o femeie împlinită, are o familie frumoasă alături de soțul ei, Andrei Neacșu, și de fiul lor, dar și o carieră înfloritoare, cu multe proiecte. Deoarece muncesc foarte mult, cei doi s-au hotărât să facă un pact, să profite de fiecare weekend până la Crăciun.

Când l-am cunoscut pe Andrei, viaţa mea s-a schimbat radical. Cel mai important este să ai acasă linişte, suport, susţinere, un om care să te încurajeze în permanenţă, care să-ţi spună mereu că eşti cea mai bună şi că vei reuşi…Eu am parte de asta de la Andrei şi, bineînţeles, şi viceversa se aplică aceeaşi regulă şi teorie. Asta ne uneşte şi ne face relaţia şi mai frumoasă„, a spus Ilinca Vandici pentru Wowbiz.ro.

Prezentatoarea și soțul ei vor să facă câte o escapdă în afara țării, în fiecare weekend, până la sărbători. „Am hotărât, împreună cu Andrei, să ne bucurăm de weekend-urile libere la maximum. În timpul săptămânii amândoi muncim şi stăm cu bebe, aşa că ne-am propus să profităm de sfârşitul de săptămână şi să plecăm undeva. Am fost de curând într-un city break de vis la Istanbul, iar până la Crăciun mai avem planificate câteva minivacanţe în afara ţării„, a mai declarat prezentatoarea FanArena.

Ilinca Vandici își dorește și o fetiță

Potrivit surorii Ilincăi Vandici, prezentatorea de la „Bravo, ai stil”  și soțul ei își mai doresc un copil. Ea a dezvăluit, în ziua botezului, că Ilinca vrea să-i facă lui Zian o soră: „Îi doresc lui Andrei să aibă grijă de Ilinca, să o iubească, pentru că e o persoană minunată (…). Şi sperăm că, în curând îi va face lui Zian o surioară, aşa cum a promis.”. Ilinca a dezvăluit că își dorește, dar nu chiar acum. (VEZI ȘI: ILINCA VANDICI ȘI SOȚUL EI AU DEVENIT NAȘI! INVITAȚII NU ȘI-AU PUTUT LUA OCHII DE LA ROCHIA PREZENTATOAREI DE LA “BRAVO, AI STIL!”)

Încă nu, încă nu, pentru că toată atenţia trebuie să fie asupra lui, dar poate într-un an sau doi, da. Şi asta pentru că e minunat să ai copii”, a explicat vedeta.

Citește și...