Ilinca Vandici s-a îndrăgostit pe loc: ”L-am folosit vreo trei ani!”

Publicat: 17/05/2018 | 14:41

Ilinca Vandici a povestit cum și-a cumpărat primul parfum de firmă, după ce a strâns lunar bani. Apoi, l-a folosit câțiva ani, pentru că i-a plăcut foarte mult. Vedeta a mai povestit cum a încercat, și a reușit, să devină independent financiar.

Acum este cunoscută și apreciată, dar începuturile în televiziune ale Ilincăi Vandici au fost cu multă trudă și suferință. Primul jpb l-a avut la B1TV, în cadrul rubricii meteo.

La 20 de ani, avea o emisiune și un job stabil. Dar nu cu mulți bani, după cum spune chiar vedeta. Astfel, a fost nevoită să strângă mai multe salarii pentru a-și cumpăra un parfum de firmă.

„Am avut primul parfum de firmă, unul scump, Eau des merveilles. Ăsta a fost parfumul de care m-am îndrăgostit la vremea respectivă, adică acum mulți ani, și pe care l-am folosit vreo trei ani dacă nu mă înșel, în fiecare zi. După care m-am plictisit și am trecut și la altceva, dar ăsta a fost primul parfum pe care eu mi l-am cumpărat din banii mei”, a povestit Vandici, pentru Libertatea.

„Adevărat că dădeam foarte mulți bani pe el. Știu și cât costa. În banii actuali costa vreo 400 de lei, cam așa costa la vremea respectivă. Atunci apreciam cu adevărat valoarea. Îmi dădeam două trei fâsuri și era perfect. Acum o sticlă de parfum nu știu dacă îmi ajunge două săptămâni”, a mai spus vedeta.

Citește și...