Imagine intimă cu Anamaria Prodan! A fost fotografiată fără haine pe ea, la balconului apartamentului în care locuiește

Publicat: 20/01/2019 | 15:13

Anamaria Prodan se află la Dubai, alături de Reghe, trăind la superlativ fiecare zi. Anamaria acordă o mare importanță oricărei apariții publice, numai că – de data aceasta – s-a afișat așa cum nu a mai făcut-o până acum. Anamaria Prodan și-a suprins fanii prin fotografia pe care a postat-o pe Instagram. A ieșit în balconul apartamentului din Dubai în halat de baie, cu o cană de cafea în mână, având părul nearanjat și fără pic de machiaj. 

„Casă, dulce casă”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei de pe Instagram. „Da’ ce home ai!!! Trebuie să vin la o cafea musai”, i-a scris Denisa Nechifor impresarei.

„Sunt cea mai tare… noroc cu Reghe”, „Români deștepți și descurcăreți, btravo vouă”, „Ești norocoasă”, „Ăsta-i homu’ naibii!!!!”, i-au transmis internauții Anamariei Prodan.

„Casă, dulce casă”, a scris Anamaria Prodan., aflată – alături de Reghe – în Dubai

Anamaria Prodan, bolid de 100.000 de euro, pentru Rebecca

Anamaria Prodan are două fete, Rebecca și Sarah, de care este foarte mândră, motiv pentru care nu ezită să le răsfețe permanent. De regulă, le cumpără cadouri scumpe. Ultima răsfățată a Anei a fost Rebecca. În această vară, fata ei mai mare, care a atins vârsta majoratului, și-a luat permisul de conducere, motiv numai bun pentru o mașină cadou.

Anamaria Prodan nu s-a uitat la bani! I-a luat un bolid de lux, pe care a plătit 100.000 de euro. Rebecca a postat, atunci, pe contul personal de socializare, o fotografie cu “bijuteria” pe care a primit-o din partea mamei sale. Este vorba de o cunoscută marcă auto din Germania, al cărei preț pornește de la 100.000 de euro, în funcție de dotări.

Anamaria Prodan Reghecampf este de departe una dintre cele mai bogate femei din România și are cel mai bine plătit soț. După ce au strâns o avere colosală, Anamaria Prodan estimează că locul lor în topul milionarilor s-ar situa printre primii 75 cei mai bogați români. Cei doi dețin o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat imobilul de vis pe care l-au achiziționat-o în urmă cu doi ani.

Citește și...