Imaginea care a emoţionat o lume întreagă! Ce gest a făcut fratele mai mare, după ce mama lor i-a abandonat

Publicat: 18/06/2017 | 15:18
Imaginea care a emoţionat o lume întreagă! Ce gest a făcut fratele mai mare, după ce mama lor i-a abandonat

Un bebeluş lăsat într-o navetă de bere şi învelit într-o pătură şi un copil de 6 ani au fost găsiţi pe marginea unei străzi din oraşul vietnamez Hanoi, după ce mama acestora i-a abandonat şi nu s-a mai întors la ei.

Potrivit martorilor, se pare că mama i-a adus cu o motocicletă până acolo şi i-a spus fiului cel mare că merge să cumpere benzină, apoi se întoarce la ei, cerându-i acestuia să aibă grijă de frăţiorul mai mic. Însă nu s-a mai întors niciodată, iar copiii au fost găsiţi de locuitorii oraşului, potrivit Dailymail.

,,Un bebelus de o luna de zile si fratele lui au fost abandonati pe strada, langa biserica. Bebelusul a fost transportat la spital, insa deocamdata nu se stie nimic despre parintii lor”, a declarat un localnic.  Martorii au fost cu atât mai impresionaţi, după ce copilul de 6 ani a fost găsit în lacrimi, dar refuza să plece de lângă frăţiorul său nou-născut. Poliţia locală este acum în alertă şi încearcă să caute familia copiilor, pentru a stabili în ce circumstanţe s-a produs tristul eveniment.

 

Citește și...