Imaginea care a stârnit isterie pe reţelele de socializare! Mihaela Rădulescu s-a pozat topless şi a postat un mesaj provocator: „Fă-mă să..”

Publicat: 10/01/2018 | 11:46

Mihaela Rădulescu face orice ca să iasă în evidenţă! Diva de Monaco se află într-o pauză în ceea ce priveşte apariţiile la tv, dar este foarte activă în mediul online. Recent, vedeta şi-a „stârnit” fanii cu o fotografie în care apare topless.

Printre fotografiile  în care apare alături de Felix Baumgartner , cele cu operele de artă „porno” din casa sa sau cele cu băiatul ei, Ayan, Mihaela Rădulescu strecoară şi câte o imagine provocatoare pentru admiratorii săi. Vedeta s-a pozat fără sutien, cu spatele la camera de fotografiat, etalându-şi trupul tonifiat.

„Fă-mă să mă întorc”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul fotografiei. 

„Ce bicepşi! Cât ridici cu ei?”, „Poate rivaliza lejer cu oricine fie că au 18 sau 35 de ani”, „Asta doar Felix o poate face!”, „Ce să mai…mă faci să dublez orele de sport!”, „Nu cred că ar fi o ideie bună mulţi barbati nu ar mai închide ochii toată noaptea….”, „Frumoasă poza! Prefer şi ce nu se vede în ea!”, „Cred, într-adevăr, că şi tu ai o privelişte splendidă!!??”, „Nu cred că există ceva ce te-ar putea întoarce şi să şi postezi poza. Poade doar să-l fure cineva pe Ayan şi să te pună să faci asta! Dacă ar exista ceva-ul am licita, dar nu cred”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Mihalea Rădulescu la poza.

Citește și...