Imaginea care i-a lăsat muți pe fani! Irina Rimes, goală în noul videoclip: ”Cea mai tare din parcare!”

Publicat: 29/05/2020 | 11:56

Irina Rimes a filmat, recent, videoclipul în care și-a cam lăsat sânii la vedere. Cum era de așteptat, reacția fanilor nu a întârziat. Mulți au apreciat ceea ce a făcut artista, dar au rămas surprinși, cunoscând-o drept fata cuminințică de până acum. Nu că n-ar fi, dar imaginea este cam prea îndrăzneață.

CITEȘTE ȘI: IRINA RIMES A PETRECUT CU FETELE (CELEBRE) ȘI A SFÂRȘIT… SUB MASĂ

Cântăreața apare în sânii goi, dar pe care, totuși, îi acoperă cu o bandă pe care a scris ”Pastila”, numele viitorului său hit. A venit, imediat, reacția celor care o urmăresc pe frumoasa cântreață. ”Știi cu ce inocenta ai intrat pe piata si ce reprezinti acum”, ”bani sa vina pana la urma”, ”daca vrei un psiholog non pay vorbim”, ”pastila intretine dar nu ajuta”, au fost mesajele internauților.

NU RATA: DOVADA CĂ IRINA RIMES A TRECUT PESTE DIVORȚ! AU APĂRUT PRIMELE IMAGINI CU NOUL IUBIT AL VEDETEI PRO TV

Care nu s-au oprit. ”Bună să fie inimioara superb este cea mai tare din parcare te superi de ador felicitări bravo si doamne ajuta”, ”Cam același vibe ca piesele de pe primul album (părerea mea)”, ”Big Adoor!”, ”Un album minunat si emotionant”, au continuat fanii Irinei.

Irina Rimes, ”cea mai tare din parcare” cu un look schimbat

Vedeta ProTV Irina Rimes le-a făcut de curând o bucurie imensă fanilor săi din mediul online. Artista și-a schimbat look-ul, r admiratorii aproape nu au recunoscut-o.

Dacă până acum o știau cu breton, odată cu apropierea verii, vedeta a ales un look mult mai fresh. A renunțat la o parte din păr și a decis să-și schimbe și bretonul! Noul look o prinde de minune.

Citește și...