Imaginea cu Ionuț Luțu care circulă pe net! Omul de încredere a lui Gigi Becali și o brunetă celebră: „Are un monstru marin în pantaloni!”

Publicat: 13/09/2018 | 19:54

Imaginea care circulă pe Internet cu Ionuț Luțu și o brunetă celebră a scos la iveală dedesubturi de mult uitate. Jurnalista care apare în fotografie cu omul de încredere a lui Gigi Becali a făcut dezvăluiri uluitoare despre fostul mijlocaș al Stelei. (VEZI ȘI: CUM POȚI CÂȘTIGA 10.000 DE $ LUNAR)

O fotografie care circulă în mediul virtual a stârnit numeroase controverse. În poză apare Ionuț Luțu, alături de Ioana Popescu și Carmen Pleșa, în urmă cu mulți ani. De remarcat este… apropierea dintre omul de încredere a lui Gigi Becali și celebra jurnalistă. Pesemne, atunci erau în perioada în care au decis să dea frâu liber chimiei dintre ei. (CITEȘTE ȘI: IONUT LUTU ESTE UN TATA MODEL. MANA DREAPTA A LUI BECALI NU-SI NEGLIJEAZA COPIII. GESTUL CARE TE VA IMPRESIONA)

Ionuț Luțu, alături de Ioana Popescu și Crmen Pleșa, în urmă cu câțiva ani

Ioana Popescu, dezvăluiri fără perdea despre Luțu

Ioana Popescu și Ionuț Luțu s-au cunoscut în 2002. Pentru mult timp, cei doi au avut o relație amicală însă la un moment dat au decis să dea frâu liber sentimentelor dintre ei și au trăit o idilă cu năbădăi. Nopţile fierbinţi au curs una după alta, departe de ochii lumii, deşi Ioana era cuplată cu altcineva. Însă nimic nu a putut s-o ţină departe de fotbalistul care avea ”un monstru marin” în pantaloni. (VEZI CUM ÎȚI POȚI LUA APARTAMENT ÎN BUCUREȘTI ÎN 6 LUNI)

E foarte dotat! Aveam foarte puţină experienţă pe atunci şi îmi era teamă de monstrul marin, cum glumeam eu pe seama penisului săuNe întâlneam de cele mai multe ori într-un apartament de-al lui din Bucureşti. În pat este un zeu! Îmi producea orgasmul chiar şi numai atingându-mă cu degetele pe corp. De obicei, o partidă de sex dura o oră, dar dacă îşi prepara un cocktail special, făceam dragoste chiar şi trei ore.”, povestea Ioana Popescu în urmă cu aproximativ opt ani. (CÂT CÂȘTIGI DACĂ FACI VIDEOCHAT)

Citește și...