Imagini cu Gheorghe Dincă din 2010, făcute publice azi. Detaliul șocant observat în aceste poze cu criminalul din Caracal

Publicat: 30/07/2019 | 10:03
Imagini cu Gheorghe Dincă din 2010, făcute publice azi. Detaliul șocant observat în aceste poze cu criminalul din Caracal

Imagini cu Gheorghe Dincă, din 2010, au fost făcute publice astăzi, iar un detaliu șocant a fost observat în privirea criminalului din Caracal. Bărbatul arăta complet schimbat în urmă cu nouă ani.

O fotografie din 2010 îl arată pe Gheorghe Dincă altfel decât l-a văzut toată țara după ce le-a omorât pe Alexandra și Luiza. Dacă în urma fotografiilor cu criminalul, care au apărut în întreaga presă, îl arată neîngrijit, ei bine în 2010 arăta ca un bărbat normal, care avea grijă de el, însă privirea lui era la fel de dubioasă.

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a lucrat în perioada lui Ceaușescu și imediat după Revoluție la Spitalul Municipal din Caracal, ca geamgiu, timp de opt ani, la Spitalul Municipal din Caracal. A lucrat între 1984-1992. Acum 27 de ani. Era geamgiu, se ocupa cu schimbarea geamurilor şi montarea lor. Pe vremea aceea nu erau termopane. Eu nu l-am prins”, a declarat directorul Spitalului Municipal din Caracal, Marian Mitroi, pentru Mediafax.ro.

Potrivit acestuia, cei care l-au cunoscut îl descriau ca fiind „un om de treabă”. Foarte puţini sunt cei care l-au prins. Au zis că era un om de treabă, îşi făcea treaba. Când a venit din Italia şi-a deschis un service auto şi au fost la el şi au fost mulţumiţi. Alţii zic că aceeaşi mizerie era ca şi acum la el, că nu era ordonat nici atunci, a precizat directorul Spitalului Municipal Caracal.

Internat de mai multe ori la Psihiatrie

Bărbatul acuzat de uciderea celor două fete din Caracal ar fi fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, în cadrul Spitalului din Slatina, ultima internare fiind în 2010. Atunci, a ajuns pe mâna medicilor pentru sindrom anxios depresiv, dar în spital i-a fost pus și un diagnostic secundar: Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului, sindrom de dependență, sindrom amnezic și hepatită alcoolică. (CITEȘTE ȘI: PROPRIETARA UNUI ADĂPOST DE CÂINI DIN DOLJ VREA SĂ PREIA ANIMALELE CRIMINALULUI GHEORGHE DINCĂ)

Sursele citate au precizat că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori în spital, pentru tratamentul unor afecțiuni asemănătoare. „A stat de câteva ori în spital, timp de câteva zile, pentru tratament, apoi a primit tratament la domiciliu”, au mai spus sursele.

Gheorghe Dincă este cercetat de procurorii DIICOT pentru omor calificat. Este suspectat că ar fi sechestrat și ucis două tinere pe care le-a luat cu mașina, la ocazie. În locuința lui au fost găsite oase calcinate și dinți de natură umană, dar și bijuterii pe care mama Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită săptămâna trecută, le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. Probe au fost găsite și în mașina lui Dincă. După trei zile de anchetă, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și pe o altă tânără, Luiza Melencu, dispărută din aprilie.

Citește și...