Imagini cu Plușica de la Puterea Dragostei dezbrăcată, făcute publice. Cum arată trupul ei, de fapt, după ce s-a spus că a slăbit

Publicat: 10/11/2019 | 14:09

Raluca Marina Gheorghe, cunoscută mai mult sub nickname-ul de Plușica de la Puterea Dragostei, s-a transformat într-o adevărată vedetă după ce a participat la emisiunea ”Puterea Dragostei”. ”Acum mă recunoaște lumea pe stradă. Nu m-am obișnuit cu asta”, a declarat Plușica pentru wowbiz.ro. Surprinzător, în doar câteva luni a ajuns de la 1000 de urmăritori pe Instagram la peste 180.000!

Deste greutatea Plușicăi s-a vorbit și se vorbește foarte mult, vedeta dorind să scape de ”colăcei” și să impresioneze prin forma fizică. Admiratorii i-au comentat, de-a lungul timpului, toate fotografiile postate.

Raluca Marina, fosta concurentă de la Puterea dragostei” își dorește să se angajeze ca hair stylist, dar ar vrea să își încerce norocul și în lumea televiziunii. “Mi-ar plăcea să mă angajez. Normal, mi-aș dori și o carieră în televiziune, dar eu, totuși, am o meserie care îmi place foarte mult și mi-ar plăcea să o practic în continuare. Renunțasem la job-ul pe care îl aveam înainte pentru că mă înscrisesem la «Exatlon», dar am ajuns la «Puterea Dragostei», dar acum vreau să revin la el. Știu că lumea era încântată de ce făceam eu ca hair stylist”, a declarat Raluca, relatează wowbiz.ro.

Plușica, ședință foto… incendiară

Plușica de la “Puterea Dragostei”, după ce îi dispăruseră “colăceii”

Plușica, pe numele din buletin Raluca Marina Gheorghe, a atras toate privirile când a apărut pe o plajă din Spania, unde este în vacanță. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” a mai slăbit de când a declarat război kilogramelor în plus. Vă reamintim că atunci când era în casa show-ului de la Kanal D, celelalte participante au ironizat-o de multe ori din cauza greutății sale.

Citește și...