Imagini cutremurătoare! Mireasa, îngenuncheată și în lacrimi la locul unde logodnicul ei a a fost ucis

Publicat: 13/03/2019 | 17:36
Imagini cutremurătoare! Mireasa, îngenuncheată și în lacrimi la locul unde logodnicul ei a a fost ucis

Sunt imagini cutremurătoare cu o mireasă îngenuncheată de durere la locul unde logodnicul ei, cu care trebuia să se căsătorească în curândm a fost ucis. S-a întâmplat în Nashville, Tennessee.

În fotografii apare Sara Baluch, o tânără, în vârstă de 22 de ani, îmbrăcată în rochie de mireasă! Este în lacrimi, alături de mai mulți membri ai familiei sale, în timp ce își jelește logodnicul, Mohammad Sharifi, în vârstă de 24 de ani. Acesta a murit în urma unui terifiant incident: a fost împușcat mortal de un individ căruia voia să îi vândă o consolă de jocuri, scrie MSN.

Tânăra a vrut să își comemoreze iubitul, îmbrăcând rochia pe care trebuia să o poarte la Altar peste două săptămâni. Fata este sfâșiată de durere și nu poate accepta faptul că nu își va mai vedea niciodată iubirea vieții.

Mohammad Sharifi a fost ucis de D Marcus White, după ce au vorbit pe Facebook despre consola de jocuri, apoi s-au întâlnit pentru schimb. Individul a fost reținut și acuzat de omor din culpă, însă deocamdată nu se știe motivul pentru care a recurs la acest gest îngrozitor.