Imagini de groaza cu ultimele clipe din viata baschetbalistului mort dupa ce a cazut de pe un gard!

Publicat: 17/07/2014 | 12:05
Imagini de groaza cu ultimele clipe din viata baschetbalistului mort dupa ce a cazut de pe un gard!

Parintii baschetbalistului Andrei Lefter sunt in stare de soc, dupa ce au aflat ca baiatul putea fi salvat, insa nimeni nu i-a acordat ajutor timp de doua ore, cat a zacut intr-o balta de sange.

La aproape un an de cand baschetbalistul Andrei Lefter s-a stins din viata, apar detalii absolut socante despre modul in care sportivul si-a dat viata. A incercat sa sara un gard care despartea o casa de un camin studentesc, insa, intr-un moment de neatentie, a calcat gresit si a cazut de la o inaltime destul de mare.

Andrei Lefter a intrat in coma dupa ce a cazut de pe un gard

Andrei s-a lovit puternic la cap, insa a avut suficienta putere sa se ridice singur si sa se sprijine de un gard. De-aici urmeaza un film de doua ore, strigator la cer! Baiatul, aflat in agonie, nu mai putea cere ajutor, iar toti cei care au trecut timp de doua ore pe langa el nu doar ca nu i-au intins o mana de ajutor, dar nici macar nu au sunat la Politie.

Baschetbalistul a stat timp de patru zile in coma

“Am vazut imaginile cu baiatul meu, exact cum a cazut, s-a ridicat, era plin de sange, dar nimeni nu a intervenit, nu stiu de ce, s-au gandit ca este vreun betiv. Dar chiar si-asa, era intr-o balta de sange, cum sa nu iei atitudine cand vezi un om intr-o astfel de situatie? Am aflat ca abia dupa doua ore un student strain care iesise sa fumeze l-a vazut si a sunat dupa ajutor. Andrei ar fi putut sa traiasca acum…”, explica plin de durere tatal baschetbalistului.

Urmariti de blesteme

Andrei Lefter a ajuns in coma la spital, unde medicii s-au chinuit timp de patru zile sa-l faca sa-si revina. Inima lui a cedat insa. Copechiperi, antrenori si suporteri au solidarizat cu suferinta parintilor si au facut tot posibilul sa-i faca mai puternici intr-un astfel de moment. Doar ca ghinioanele s-au tinut lant in familia lui.

Andrei Lefter a intrat in coma dupa ce a cazut de pe un gard

“Eu am avut accident imediat dupa inmormantare, dar am scapat cu viata. La cateva zile mi-a murit mama, iar acum locuiesc cu tatal meu, nu pot sa mai muncesc, pentru ca este moribund si nu-l pot lasa singur. Nu va imaginati cat de greu ma descurc..”, a explicat Nelu Lefter, tatal lui Andrei.

Toti cei care pot intinde o mana de ajutor familiei baschetbalistului in astfel de momente ne pot contacta pe adresa pont@cancan.ro.

(M.A.)
 

Citește și...