Imagini de la prima întâlnire. Cum l-a “combinat” Andra pe Cătălin Măruță în direct la TVR 2

Publicat: 17/06/2019 | 12:04

Anul acesta Andra și Cătălin Măruță vor sărbători nunta de oțel – mai exact 11 ani de când și-au unit destinele în fața Lui Dumnezeu. Cei doi sunt implicați în numeroase proiecte, iar la capitolul timp liber au restanțe multe. Cu toate acestea, ei nu au uitat niciodată cum a decurs prima lor întâlnire și cum l-a cucerit îndrăgita cântăreață pe cunoscutul prezentator de la Pro TV.

Citește și: TOP 10 – Salariile vedetelor din România. Câți lei câștigă lunar Andra, Cătălin Măruță, Delia, Andreea Esca, Antonia, Ștefan Bănică și Mircea Badea

Cum l-a “combinat” Andra pe Cătălin Măruță în direct la TVR 2

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut pe vremea când moderatorul lucra la TVR 2, după ce a invitat-o pe artistă în platoul emisiunii sale: “Tonomatul de pe doi”. Pe atunci, vedeta avea 19 ani, iar prezentatorul a provocat-o să cânte live, iar ea s-a conformat imediat. Cântăreața a interpretat câteva versuri de-ale artistei internaționale Mariah Carey, iar când a fost pusă să cânte ceva latino, ea a ales o piesă de-ale Thaliei.

În cadrul primului interviu cu Cătălin Măruță, Andra a mărturisit că îi place enorm cântăreața Whitney Houston, dar și Gloria Estefan, după cum puteți asculta în clipul de mai jos. De altfel, ei aveau de atunci aceleași gusturi muzicale, iar la finalul filmării se observă momentul în care prezentatorul se apropie de ea… fiind cucerit de vocea și talentul său.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra în urmă cu câțiva ani despre prima întâlnire cu Cătălin Măruță, cel care avea să-i devină soț. Ea i-a oferit doi copii minunați: Eva și David.

Citește și: Ce note a luat Andra la BAC. Îți vei schimba instant părerea despre soția lui Cătălin Măruță

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii.

Citește și: Andra a recunoscut câți iubiți a avut până s-a căsătorit cu Măruță!

Vedeta a devenit soția lui Cătălin Măruță pe 10 august 2008, când, în fața ofițerului Stării Civile ea l-a ținut ca pe ace pe partenerul său de viață. Și asta pentru că atunci când a fost întrebată dacă îl ia de bărbat pe prezentator, s-a așternut o tăcere… și, după câteva secunde bune de suspans, ea a exclamat fericită: “Daaaaa!”.  La 13 zile de la cununia civilă din București, respectiv pe 23 august 2008, ei au făcut nunta la Târgu-Jiu. Cununia religioasă a avut loc la Biserica “Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. Andra și Cătălin Măruță au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015). Pe lângă spectacolele pe care le are atât în țară, cât și peste hotare, Andra este în juriul emisiunii “Vocea României”, dar și în cel de la “Românii au talent”.

Citește și...