Ce note a luat Andra la BAC. Îți vei schimba instant părerea despre soția lui Cătălin Măruță

Publicat: 05/06/2019 | 11:58

BAC-ul sau examenul maturității cum mai este cunoscut reprezintă pentru mulți o etapă foarte importantă a vieții… granița dintre adolescență și tinerețe, atât pentru oamenii simpli, cât și pentru celebrități. Andra se mândrește cu o medie peste 9 obținută la examenul de bacalaureat, iar ea nu este singura vedetă de la noi care a luat note frumoase la BAC: Adela Popescu, Alexandra Stan, Bianca Drăgușanu, Marius Moga, Dan Negru, dar și cântărețul Mihai Trăistariu. Recent s-a aflat și ce note a primit iubita lui Liviu Dragnea la BAC.

Citește și: Andra Măruță a băut alcool și l-a făcut de rușine pe Cătălin. S-a lăsat cu plânsete

Nu mai e un secret pentru nimeni că Andra avea concerte dinainte să absolve liceul, dar, cu toatea acestea nu și-a neglijat cursurile și s-a pregătit cu multă responsabilitate pentru examenul de bacalaureat. Jurata de la “Vocea României” a terminat Liceul Economic “A.D. Xenopol” și a dat BAC-ul în 2005. Deocamdată, nu se știu notele obținute de talentata cântăreață la fiecare probă de la examenul maturității, însă pe  diploma de Bacalaureat a Andrei este scrisă media 9,07.

După ce a terminat liceul, artista s-a înscris la Facultatea de Psihologie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret.

Citește și: Am aflat adevarul: ce studii are, de fapt, Andra Maruta. Care e meseria ei

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Citește și: Andra a recunoscut câți iubiți a avut până s-a căsătorit cu Măruță!

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Citește și...