Imagini de senzație! Creatoarea de modă Vera Wang arată la 70 de ani, mai bine ca o adolescentă de 20. FOTO

Autor: T.S
Publicat: 16/05/2020 | 15:12

Vera Wang, una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din lume, a uimit de toată lumea cu noile fotografii pe care le-a postat în mediul online. Deși are 70 de ani, vedeta are o siluetă de invidiat și arată mai bine ca multe femei mult mai tinere.

Creatoarea de modă a ajuns celebră datorită rochiilor de mireasă pe care le creează, iar printre clientele sale fidele se numără Ariana Grande, Scarlett Johansson, Victoria Beckham, Kim Kardashian și Gwen Stefani.

Un număr mare de fani s-au întrebat cum reușește creatoarea de modă să arate atât de bine la 70 de ani. Aceasta este născută în 1949, iar pe 27 iunie va împlini 71 de ani, ceea ce înseamnă că este născută în același an cu Meryl Streep și Julie Walters.

Care este secretul tinereții

Admiratorii au întrebat-o pe Vera care este secretul tinereții sale, iar aceasta a dezvăluit că nu depune foarte mult efort. „Muncă, somn, un cocktail cu votcă, nu prea mult soare”.

Vera Wang a dezvăluit că nu face foarte mult sport pentru a se menține în formă, deși în copilărie a fost sportivă de performanță, fiind patinatoare.

„Nu sunt o fană împătimită a exerciţiilor fizice, dar îmi place să joc golf la Liberty Naţional din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci când se întâmplă să fiu acolo. Joc îngrozitor, dar sunt entuziastă”, a dezvăluit Vera Wang.

Creatoarea de modă a recunoscut că nu urmează diete stricte și că are momente în care consumă pizza, gogoși, iar recent s-a înscris și la un curs gastronomic.

Citește și...