Imagini emoționante de la comemorarea celor 15 jucători decedați într-un accident rutier! Gestul făcut de un junior după moarte

Publicat: 09/04/2018 | 13:03

Vestea a căzut ca un tunet peste întreaga suflare din Canada, și nu numai. 15 jucători de hochei, de la o echipă de junior din provincia canadiană Saskatchewan, și-au găsit sfârșitul în urma unui groaznic accident. La două zile de la drama, toci cei decedați au fost comemorați. Juniorii erau de la echipa Humboldt Broncos.

Mii de canadieni s-au adunat la stadionul unde joacă Humboldt Broncos pentru a aduce un omagiu celor 15 jucători care și-au pierdut viețile în accident. Jucătorii cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, precum și antrenorul lor, șoferul de autobuz și un reporter de radio au fost onorați la Arena Elgar Petersen din Humboldt, Saskatchewan, duminică seară.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN HOCHEIUL DIN CANADA! 14 JUCĂTORI DINTR-O ECHIPĂ AU MURIT ÎNTR-UN TERIBIL ACCIDENT! UN TIR LE-A CURMAT VIEȚILE

Un inel de flori a fost aranjat în centrul patinoarului unde victimele au jucat de curând, iar mulțimea strânsă acolo a purtat tricourile echipei, galben și verde. Au ascultat discursuri emoționale, imnuri, muzică.

Pentru că arena era neîncăpătoare, au fost folosite și un patinoar de curling și sala de gimnastică din provincie, potrivit dailymail.uk.co.

Primul ministru al Canadei, Justin Trudeau, a participat la ceremonie împreună cu fiul său. Anterior, el a i-a vizitat pe cei 14 juniori care au fost răniți și se recuperează în spital.

În timpul unui discurs, președintele Broncos, Kevin Garinger, a citit numele celor 15 jucători care au pierit pe autostradă.

Fostul jucător profesionist de hochei Sheldon Kennedy a fost prezent, de asemenea, la tristul eveniment. Primarul din Humboldt, Rob Muench, a fost la eveniment și le-a mulțumit foștilor hocheiști ai Broncosului, Swift Current și Kennedy pentru că au venit să sprijine victimele și pe familiile lor.

Jucători de hochei din SUA și Canada au adus un omagiu victimelor accidentului de autobuz.

Logan Boulet, în vârstă de 21 de ani, a fost deconectat de la aparate, fiind declarat decedat, iar organelle sale vor fi donate. Într-o declarație, familia sa a spus: „Inima puternică a lui Logan continuă să bată în această seară. El dă o nouă speranță!”

Citește și...