IMAGINI EXCLUSIVE de la „Uite cine dansează” cu „bunăciunea” lui ALEX VELEA! Ce a făcut blondina care îi încinge pe bărbaţi cu mişcările ei senzuale

Publicat: 08/03/2017 | 14:10

Alex Velea şi Antonia se află în această pentru prima dată în ipostaza de... adversari, în cadrul emisiunii "Uite cine dansează". Chiar dacă şi Antonia s-a descurcat excepţional alături de Paolo Campigotto, cea care a atras atenţia bărbaţilor este senzuala parteneră de dans a lui Alex Velea, blondina Ecaterina Dosan.

Ecaterina Dosan exprimă feminitate şi se declară ea însăşi o pasionată a frumosului. Este extrem de atentă la modul în care arată, îi plac stilurile de dans care acordă femeii un rol deosebit, cum e cha cha-ul, şi îi place să călătorească. Foarte pretenţioasă, a schimbat mulţi parteneri de dans de-a lungul timpului. A călătorit mult prin Europa, unde a câştigat nenumărate premii. Este dansator profesionist, antrenor şi arbitru internaţional de dans. Blondina şi-a scos la înaintare mişcările pline de senzualitate pentru a-i convinge pe telespectatori să o vadă în direct, alături de Alex Velea, partenerul ei de dans.

Nici Liviu Teodorescu nu s-a lăsat mai prejos, încercând la rândul lui să le atragă atenţia celor care nu doar că vizionează show-ul, dar mai şi votează echipa favorită. Cântăreţul care s-a lansat pe cont propriu după ce a devenit cunoscut în formaţia Lala Band, alături de Alina Eremia sau Dorian Popa, crede cu tărie în şansele de a câştiga concursul.

Citește și...