Imagini halucinante! Doua soferite s-au luat la bataie in mijlocul unui bulevard din Bucuresti!

Publicat: 22/09/2015 | 18:56
Imagini halucinante! Doua soferite s-au luat la bataie in mijlocul unui bulevard din Bucuresti!

O bataie crunta in trafic a strans o gramada de gura casca in aceasta dupa amiaza. Doua femei s-au paruit in mijlocul intersectiei, intr-o zona intens circulata din Capitala!

Zeci de soferi aflati in trafic, marti dupa amiaza, in zona Tineretului din Capitala, au fost martorii unei experiente de neuitat. Daca o bataie in trafic a devenit un fapt obisnuit pe strazile din Bucuresti, un scandal de acest gen intre femei reprezinta un lucru iesit din comun.

 

Acest lucru chiar s-a intamplat, intr-o intersectie din cartierul Tineretului, iar dovada sunt fotografiile suroprinse cu telefonul mobil de un cititor CANCAN.ro, cel care a trimis imaginile pe deja cunoscuta adresa pont@cancan.ro. Martorul evenimentului a dat si detalii despre acest incident.

 

bataie tineretului

 

Meciul s-a terminat cu remiza

Astfel, asa cum se poate vedea din fotografii, soferita imbracata in rosu, care a intrat de pe o strada laterala, a avut o problema cu tanara care era sa o loveasca, cea care se afla pe artera principala, asa ca s-a dus catre geamul din dreapta al masinii pentru a-i cere socoteala.

 

bataie tineretului

 

De la cuvinte grele pana la agresiune fizica nu a fost decat un pas, pentru ca tanara cu bluza alba s-a dat jos din masina si a incercat sa-si faca singura dreptate. Ambele femei s-au palmuit, s-au tras de haine, iar intreaga bataie a durat mai putin de un minut. Din confruntare a iesit…remiza, a remarcat martorul. 

 

bataie tineretului

 

„Cine a castigat?” a intrebat una din amicelele martorului. „Cate o repriza fiecare”, a raspuns acesta. „Au ajuns si femeile sa se bata în trafic? Si eu care credeam ca se bat doar pentru barbati” a remarcat un alt domn prezent la scena, in timp ce altul a tras concluzia: „In trafic, ca femeie, trebuie sa te feresti de taximetristi si de femei”.

 

CITESTE SI: 

Cea mai tare bataie in trafic! Doua bucurestence si-au carat pumni si picioare dupa ce iubitii lor au facut accident!

Bataie in trafic, la Craiova! Un taximetrist s-a incaierat cu un pieton! Si-au carat pumni pana unul din ei a cazut lat!

(M.N.)
 

Citește și...