Imagini halucinante! Un român a făcut LIVE pe Facebook în timp ce consumă alcool și conduce mașina! Strugurel Lingurar ascultă manele și dansează la volan (video)

Publicat: 15/10/2018 | 12:35

Imagini halucinante! Un român a făcut LIVE pe Facebook în timp ce consumă alcool și conduce mașina! Strugurel Lingurar ascultă manele și dansează la volan. Este de-a dreptul incredibil ce se întâmplă, însă totul este LIVE și se desfășoară sub privirile a mii de urmăritori siderați. Strugurel Lingurar conduce pe străzile orașului, ascultându-și melodiile preferate.

Personajul principal al acestui videoclip LIVE este înconjurat de sticle și are la îndemână un pahar. Din când în când își pune gheață, apoi umple paharul dintr-o sticlă sau alta. Lichidele în cauză se află îmbuteliate în sticle cu etichete din care reiese că este vorba despre alcool. Mai rar, șoferul petrecăreț se răcorește și cu un suc.

La diferite intervale de timp, Strugurel Lingurar ia mâinile de pe volan, lăsând mașina ”să se descurce singură”, apoi privește către cameră și își continuă, nestingherit, călătoria. La un moment dat, bărbatul vomită peste bord.

Apoi merge mai departe, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Publicată de Strugurel Lingurar pe Luni, 15 Octombrie 2018

Citește și...