Imagini impresionante! Mii de morminte din Brazilia, săpate pentru victimele COVID-19, filmate cu drona. VIDEO

Autor: T.S
Publicat: 22/05/2020 | 14:23

Brazilia este una dintre cele mai afectate de pandemia de coronavirus din America Latină. La marginea orașului Sao Paulo au fost săpate mii de mormite pentru că autoritățile nu mai au unde să ducă morții.

În prezent, numărul celor infectați a crescut la 300.000, iar bilanțul victimelor a trecut de 20.000 de morți. Există temeri că America Latină ar putea fi noul epicentru al bolii, pe măsură ce numărul cazurilor a crescut în Brazilia, Peru și Mexic, scrie CNN.

Cimitirul conține 8000 de gropi

Filmările realizate cu drona la începutul lunii mai arată mormintele săpate de autorități la marginea orașului Sao Paolo. Corespondentul CNN aflat la fața locului spune că în perioada în care s-au aflat în acest cimitir improvizat a avut loc o înmormântare la fiecare zece minute.

Potrivit acestuia, unul dintre doctorii cu care a vorbit estimează că se află la aproximativ două săptămâni de vârful epidemiei. Cimitirul ar conține 8.000 de gropi. Brazilia a anunțat ieri, 21 mai, peste 1.000 de morți, acesta fiind cel mai mare bilanț zilnic raportat până acum.

Citește și...