Imagini incredibile cu terenul de sport din Ciupercenii Vechi! Este plin de bălării mari cât porţile terenului

Publicat: 29/08/2019 | 12:49

De câteva zile pe reţelele de socializare au apărut imagini cu terenul de sport din Ciupercenii Vechi, localitate ce aparţine municipiului Calafat-Dolj.

Aşa a ajuns stadionul de la Ciupercenii Vechi sub conducerea primarului zero”, postează locuitorii din Calafat pe pagina de socializare.

Se pare că terenul de sport nu a mai fost curăţat de bălării de câteva luni şi au ajuns să măsoare mai bine de un metru, ajungând chiar cât porţile terenului de sport. Interesul autorităţilor pentru sport este din ce în ce mai mic, mai ales că şi municipiul a răma sacum fără echipă de fotbal.

Întrucât sumele necesare funcționării CS Dunărea Calafat nu au fost aprobate în repetate rânduri de membrii Consiliului Local Calafat, CLUBUL SPORTIV NU ÎŞI MAI POATE DESFĂŞURA ACTIVITATEA. Neexistând resurse financiare pentru organizarea meciurilor, a deplasărilor, a plăților salariale, jucătorii nu au mai răspuns convocărilor iar majoritatea au cerut transferul la alte echipe.

O situație similară urmează să se întâmple cu societatea care asigură mentenanța la sistemul de încălzire dar și cu firma ce asigură paza la Liceul Tehnic Ștefan Milcu Calafat“, se arată într-un comunicat al Primăriei Calafat.

Citește și...