Imagini incredibile din Beirut! Ședința foto a unei mirese este întreruptă de explozia puternică. VIDEO

Autor:
Publicat: 06/08/2020 | 16:28
Imagini incredibile din Beirut! Ședința foto a unei mirese este întreruptă de explozia puternică. VIDEO

Clipe de groază au avut loc în Beirut în urma celor două explozii care au făcut pagube uriașe. Momentul în care s-a produs a doua dintre explozii este surprins de un operator care filma o mireasă în ziua nunții sale, pe străzile Beirutului.

La momentul exploziei acesta filma cadre pentru o tânără mireasă, care se bucura de cea mai frumoasă zi din viața ei, acest lucru schimbându-se în doar câteva secunde. În tipul ședinței acesta a surprins suflul exploziei care a zguduit capitala Libanului, potrivit CNN.

Israa Seblani, în vârstă de 29 de ani, poza în rochie de mireasă pentru videoclipul ei de nuntă. Însă totul a fost întreruptă brusc de o bubuitură asurzitoare și o undă puternică de șoc s-a propagat în Beirut. (CITEȘTE ȘI: A FOST DECRETATĂ STARE DE URGENȚĂ ÎN BEIRUT! MĂSURA ESTE VALABILĂ TIMP DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI)

„M-am pregătit pentru marea zi timp de două săptămâni. Eram fericită ca orice altă fată, mă căsătoream. Mă gândeam că părinții o să se bucure că o să mă vadă în rochie albă, că o să arăt ca o prințesă și toate cele, eram foarte fericită ca orice altă fată”, a povestit mireasa.

„Nu am cuvinte să explic”

Fericirea tinerei mirese a fost curmată brusc de tragicul eveniment. Pe imaginile surprinse în timpul ședinței se poate observa asta. (VEZI ȘI: EFECTELE DEVASTATOARE ALE EXPLOZIEI DIN BEIRUT. PESTE 200.000 DE OAMENI AU RĂMAS FĂRĂ CASE. LIBANUL, LA UN PAS DE FOAMETE)

„Despre ce s-a întâmplat în timpul exploziei nu am cuvinte să explic. Mă simțeam tristă. Vă spun sincer, zâmbetul pe care îl vedeți acum nu exista cu o zi înainte. Eram șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, că o să mor. Soțul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim, că trebuie să continuăm”, a mai declarat Israa Seblani.

Momentele de groază au fost trăite și de mirele, Ahmad Subeih, un om de afaceri în vârstă de 34 de ani, care se afla alături de soția lui.

„Am început să ne plimbăm și era totul foarte trist. Nu pot să descriu distrugerile și sunetul exploziei. Suntem încă în stare de șoc. Nu am auzit în viața mea ceva similar cu sunetul acestei explozii”, a povestit acesta.