Imagini INGROZITOARE! Un fotbalist de doar 24 de ani A MURIT pe teren! Un fan este vinovat pentru aceasta tragedie

Publicat: 24/08/2014 | 10:20

Un fotbalist a murit in varsta de doar 24 de ani si-a pierdut viata pe teren, intr-un meci din campionatul Algeriei, dupa ce un fan l-a nimerit in cap cu un obiect aruncat din tribuna.

Fotbalistul camerunez Albert Ebosse, atacantul echipei JS Kabylie, a decedat sambata seara, dupa ce a fost lovit in cap de un obiect aruncat din tribune, in cursul meciului pierdut pe teren propriu in fata formatiei USM Alger (1-2), in cadrul etapei a 2-a a campionatului de fotbal al Algeriei.

Fotbalistul inscrisese singurul gol al echipei sale si se pregatea sa intre la vestiar, cand un fan a aruncat din tribune un obiect care l-a lovit in cap pe atacantul in varsta de 24 de ani.

“Ministerul de interne a decis sa porneasca o ancheta pentru a gasi vinovatii pentru aceasta tragedie”, au anuntat cei de la Kabylie.

Aruncatul obiectelor din tribune nu este o problema cu care se confrunta doar fotbalul din Africa. Cristiano Ronaldo a fost si el lovit de o bricheta aruncata de un fan in timpul meciului din semifinala Cupei Spaniei dintre Atletico Madrid si Real Madrid. Cel mai ciudat obiect aruncat din tribuna a fost un cap de porc, arucat pe sufprafata de joc in momentul in care Luis Figo a debutat pe Santiago Bernabeu.

tribuna

D.C.
 

Citește și...