Imagini milenare! George Copos și-a asumat relația cu frumoasa Elena și au ieșit la cumpărături cu fetița lor

Publicat: 02/07/2018 | 08:35

Relația de aproape un deceniu pe care multimilionarul o are cu frumușica Elena nu mai este ținută departe de ochii lumii. În sfârșit, multimilionarul s-a afișat în public cu ea, dar și cu fetița lor. 

Fostul boss de la Rapid nu se mai ferește să-și ascundă relația cu Elena Stoica, mai ales că ea durează de peste un deceniu. Ei au fost surprinși de Click!, alături de fetița de șapte ani pe care au împreună, ieșind la cumpărături.

sursa foto: Click!
sursa foto: Click!

Maria Daria este o frumuseţe de copil! Părul lung, ondulat, ca al mamei, privirea ageră şi trăsăturile tatălui. Se vede clar din imagini că afaceristul îşi adoră prinţesa şi nu are ochi pentru altceva.

Copos și Elena au venit cu mașini diferite la mall-ul din Băneasa pentru a face cumpărături, dar din parcare au plecat împreună spre magazine pentru a-i cumpăra fetiței hainuțe. Micuţa şi-a apucat mama de o mână, pe tati de cealaltă şi au pornit la cumpărături prin mall.

sursa foto: Click!
sursa foto: Click!

George Copos și Elena s-au sfătuit împreună în privința alegerii unei rochițe pentru un eveniment special, iar la final toată lumea a fost mulțumită.

Citește și “AMANTA“ LUI COPOS S-A DUS SA VADA CUM ERA …CAND ISADORA DANSA! ELENA STOICA A FOST SINGURA LA TEATRU, LA O PIESA SUGESTIVA! 

În august 2014, Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi.

În perioada detenţiei, Alexandra, fiica lui mai mare, s-a ocupat serios de afaceri. Averea familiei e socotită la 200 de milioane de dolari, reprezentând magazinele Ana Pan, proiecte imobiliare şi 7 hoteluri în Bucureşti, Eforie şi Poiana Braşov.

 

Citește și...