Imagini necenzurate cu faimoasa Vancea la 3 săptămâni după ce a părăsit Exatlon

Publicat: 13/11/2018 | 23:19

”Cazarma” din Republica Dominicană a lăsat urme. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini necenzurate cu faimoasa Roxana Vancea, la trei săptămâni după ce a părăsit “Exatlon”. Fosta asistentă TV pare slăbită și dă semne că are dureri de spate, care nu-i dau deloc pace. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) 

Spiritele s-au încins la “Exatlon”, iar tensiunea a atins cote maxime în echipa “Faimoșilor”. Conflictul dintre Roxana Vancea și Giani Kiriță s-a amplificat, după ce echipa lor a pierdut încă un joc pentru casă. După o nouă discuție tensionată, în care fostul fotbalist a acuzat-o pe ex-asistenta TV că din cauza ei au pierdut jocul pentru vilă, “Faimoasa” a luat o decizie radicală și a decis să își facă bagajele.

”De când a venit el, mi se pare că emisiunea merge într-o altă direcție, una în care eu nu mă regăsesc deloc”, a spus, la momentul respectiv, Roxana Vancea.

(VEZI AICI: ESTE INCREDIBIL CU ARĂTA ROXANA VANCEA ÎN URMĂ CU MAI MULŢI BANI. A PUBLICAT IMAGINILE, IAR…)

Roxana Vancea a părăsit, astfel, Republica Dominicană și a revenit în România. Unde face ce știe mai bine. Petrece ore întregi în sala de fitness și încearcă să-și revină din toate punctele de vedere după experiența de la “Exatlon”.

La trei săptămâni de când a părăsit show-ul TV, Roxana Vancea nu pare pe deplin recuperată. ”Cazarma” din Dominicană a lăsat, clar, urme! Bruneta are o mină obosită și parcă îi lipsește strălucirea dinainte să plece la “Exatlon”. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

“Am vrut să abandonez!”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu Roxana Vancea! Am întâlnit-o pe fosta asistentă de televiziune în momentul în care părăsea sala de fitness din zona Dristor, pe care o frecventează.

A ieșit cu telefonul la ureche și nu s-a despărțit niciun moment de el. A ajuns apoi la locuința sa din zona Floreasca, unde, mai mult ca sigur, s-a odihnit. Așa cum se poate observa din imagini, Roxana Vancea pare încă afectată, cel puțin din punct de vedere fizic, de perioada petrecută la “Exatlon”.

(VEZI ȘI: ROXANA VANCEA, FĂRĂ SUTIEN. ŞI-A ACOPERIT SÂNII CU DOUĂ… FOTOGRAFIE INCENDIARĂ!)

Condițiile de ”cazarmă” din Dominicană și-au pus amprenta asupra ei. Vedeta dă semne că este slăbită și trage tare pentru a ajunge la forma pe care o avea în urmă cu aproximativ două luni. Încearcă să-și revină și să-și recapete energia din trecut. Și, cu siguranță, va reuși! (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

De asemenea, nu a scăpat, mai mult ca sigur, nici de probleme pe care le-a întâmpinat la spate în Republica Dominicană.

“Am vrut să abandonez pentru că mă durea spatele. Mi s-a reproșat că mă prefac, că mint, că sunt falsă, în orice caz, (Giani Kiriță, n.r.) a urlat la mine de față cu ceilalți. Am vrut să abandonez”, a declarat Roxana Vancea după ce a decis să plece de la “Exatlon”.

Roxana Vancea se afla într-o formă de invidiat înainte să plece la „Exatlon” (foto stânga). La trei săptămâni de la revenirea din Republica Dominicană, fosta asistentă TV pare slăbită (foto dreapta)

Roxana Vancea și Giani Kiriță, schimb dur de replici

Roxanei aproape i-au dat lacrimile, după cearta cu fostul fotbalist al lui Dinamo București.

Trebuie să strângeţi rândurile. Asta e, mai greşesc, nu pot să am şi facultate, să fiu şi sportiv de performanţă, să fiu şi şmecher, să fiu şi de stradă şi de şcoală, înţelegi, domnişoara Roxana? Lasă vrăjelile astea, că nu merg «vagabonţismele» astea cu mine. Eu sunt altceva. Păi «vagabonţisme», ţi-am spus că nu hotărăşti tu! Tu vezi-ţi de treaba ta şi adu puncte. De unde ştii tu ce simte el, mă?”, a spus Giani Kiriţă, care era negru de supărare.

”Pentru că eu sunt cu el în echipă de o lună şi o să vorbesc că îi ştiu reacţiile”, a răspuns imediat Roxana Vancea.

(NU RATA: ROXANA VANCEA, CÂT VREI SĂ MAI SLĂBEŞTI)

”Crezi că dacă ai făcut cinci puncte, poţi să vorbeşti? Serios! Strict de puncte! Ai luat puncte, ai câştigat, n-ai luat puncte, râd lăutarii de tine! Eu, unul, asta sunt, aşa sunt clădit, să înving, să lupt şi, când pierd, vreau să ies cu capul sus. Plecăm de la 5-0 tot timpul. Dacă nu aveţi orgoliu în voi, asta e. Şi pe urmă facem glume pe bancă. Nu vine ăla cu acordeonul şi râde de voi, pe bune? O să sfârşiţi tot timpul la baraca aia şi o să mâncăm numai orez”, a replicat atunci Giani Kiriţă.

”Nu trebuie să vii la mine să urli în faţa mea. Nu am luat o decizie pentru el”, a spus, cu lacrimi în ochi, Roxana Vancea. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...