Imagini necenzurate cu fostul iepuraș Playboy, devenit fotograf de ocazie pe plajă

Publicat: 12/08/2020 | 23:56

În urmă cu mai bine de un deceniu, Ramona Lăzuran apărea pe coperta celebrei reviste Playboy și răvășea mințile tuturor bărbaților cu formele ei apetisante. Între timp, fostul „iepuraș” s-a maturizat și concurează cu succes la titlul de cea mai responsabilă mămică din showbiz. Pe plajă a reușit, totuși, să atragă privirile tăticilor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Ramona Lăzuran pe una dintre celebrele plaje din Mamaia, unde a ales să se relaxeze alături de fiica ei. (NU RATA: RAMONA LĂZURAN, ACUZAŢII DURE LA ADRESA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU)

Dacă, în urmă cu mai bine de 10 ani, vedeta reușea să fure privirile tuturor când defila în lenjerie intimă sau în costum de baie, acum fostul ”iepuraș” Playboy pare să facă senzație doar în grupul femeilor mature. Chiar dacă și-a mai pierdut din strălucirea de odinioară, care a venit la pachet cu celebritatea, Ramona Lăzuran nu a trecut chiar neobservată pe plajă.

Greu de recunoscut

Camuflată cu o pălărie imensă și cu privirea acoperită de o pereche de ochelari de soare, Ramona Lăzuran a petrecut în compania persoanelor dragi, pe renumita plajă din Mamaia. Din sclipirea de altădată doar bustul generos, siliconat, pare că a „fentat” trecerea timpului. Bărbații care se aflau prin zonă n-au ezitat și au tras cu ochiul la „bijuteriile” vedetei, puse în valoare și de costumul de baie. (VEZI ȘI: UITE CINE VORBESTE! UN FOST IEPURAS PLAYBOY „DA CU PIATRA” IN BIANCA DUPA EPISODUL MUTU)

Ramona Lăzuran a petrecut pe plajă cu persoanele dragi

Tot timpul, vedeta și-a îndreptat atenția asupra fiicei sale, pe care n-a scăpat-o din ochi niciun moment. I-a făcut mai tot timpul poze și a filmat-o cu telefonul mobil, mai ceva ca un fotograf. După modul în care s-a comportat cu fetița, putem spune că, la 40 de ani, Ramona Lăzuran se califică cu succes la titlul de cea mai responsabilă mămică din showbiz. (NU RATA: TOTI O VAD BOMBA SEXY, DOAR EA CREDE CA ARE DEFECTE)

Ramona Lăzuran, greu de recunoscut pe plajă

Aventuri cu Garcea?!

În urmă cu mult timp, prin oraș s-a zvonit că fostul ”iepuraș” Playboy ar fi avut o relație interzisă cu actorul Mugur Mihăescu, interpretul faimosului Garcea. Deși era căsătorit la vremea respectivă, actorul nu ar fi ținut cont și s-ar fi iubit aproape un an cu focoasa vedetă Playboy.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.