Imagini necenzurate cu ”Super-crăciunița” Anamaria Prodan & un decolteu-fluviu!

Publicat: 24/12/2018 | 20:58

Când e vorba de făcut cadouri, Anamaria Prodan câştigă, cu siguranță, majoritatea voturilor, într-un top virtual! (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Mașini, bijuterii, genți și multe alte obiecte pretențioase la buzunar s-au ”scurs” cu dedicație de la Ana. Ajun de Crăciun, cu soţia lui Reghe în prim plan! Doar că, acum, ”Goana după cadou” nu este cu Arnold în rolul principal, ci cu Rebecca, fata mai mare a sexy-impresarei. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu ”Super-crăciunița” Ana și decolteul ei ”fluviu”.

Anamaria Prodan s-a pregătit intens pentru sărbătorile de iarnă, dar parcă tot mai trebuia ceva! Și, uite-așa, agenta de jucători s-a văzut nevoită să mai dea o tură de mall, pentru a bifa sută la sută lista cu amicii și rudele care trebuie să primească un cadou. (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!) Nu s-a dus singură, să se plictisească, Doamne ferește, prin holurile largi ale mall-ului. Rebecca, fiica ei cea mare, s-a întors din Statele Unite, unde stă aproape tot anul, așa că a picat la fix. ”Hai cu mine, mamă!”, i-a spus Anamaria, iar Rebecca nu a așteptat a doua invitație.

(CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI. CE RELAȚIE ARE, DE FAPT, CU SOACRA SA)

Prodanca a preferat o costumație roșie, din cap până în picioare, o adevărată Crăciuniță, fiica ei a mers pe negru… Bună alegere. Cele două au bătut cap-coadă magazinele din centrul comercial și au strâns ceva bagaje în mâini. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Apoi, mama și fiica au oprit în dreptul unei celebre patiserii-cofetării, pentru a-și trage sufletul, dar și pentru a da lovitura la dulciuri. Au avut ceva de așteptat la coadă, dar și când le-a venit rândul… direct prăjitură cu zmeură au comandat. A fost doleanța puștoaicei. După ce vânzătorul s-a achitat, amabil, de sarcină, Ana și Rebecca au plecat spre parcarea mall-ului, la mașină. Pe holul larg, privirile bărbaților s-au oprit fix în decolteul Anei. Imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, le-a surprins sunt elocvente.

Anamaria Prodan, bolid de 100.000 de euro, pentru Rebecca

Anamaria Prodan are două fete, Rebecca și Sarah, de care este foarte mândră, motiv pentru care nu ezită să le răsfețe permanent. De regulă, le cumpără cadouri scumpe. Ultima răsfățată a Anei a fost Rebecca. În această vară, fata ei mai mare, care a atins vârsta majoratului, și-a luat permisul de conducere, motiv numai bun pentru o mașină cadou.

(VEZI AICI: DE ZIUA EI, ANAMARIA PRODAN A PRIMIT O SUMEDENIE DE CADOURI)

Anamaria Prodan nu s-a uitat la bani! I-a luat un bolid de lux, pe care a plătit 100.000 de euro. Rebecca a postat, atunci, pe contul personal de socializare, o fotografie cu “bijuteria” pe care a primit-o din partea mamei sale. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!) Este vorba de o cunoscută marcă auto din Germania, al cărei preț pornește de la 100.000 de euro, în funcție de dotări.

(CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN NU MAI ARATĂ DELOC CUM O ȘTIAȚI)

Anamaria Prodan Reghecampf este de departe una dintre cele mai bogate femei din România și are cel mai bine plătit soț. După ce au strâns o avere colosală, Anamaria Prodan estimează că locul lor în topul milionarilor s-ar situa printre primii 75 cei mai bogați români. Cei doi dețin o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat imobilul de vis pe care l-au achiziționat-o în urmă cu doi ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...