Imagini rare cu Iulia Vântur la 25 de ani. Cum arăta vedeta când prezenta știrile la Pro TV

Publicat: 15/08/2019 | 09:37

În urmă cu șase ani, Iulia Vântur a decis să se mute în India, acolo unde trăiește și o poveste de dragoste cu actorul Salman Khan. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat această relație, au tot fost imagini cu cei doi împreună, la diverse evenimente sau vacanțe.

La vârsta de 19 ani, Iulia Vântur debuta în televiziune. în orașul natal Iași. Vedeta a găzduit mai întâi o emisiune-magazin la o stație tv locală, pentru ca ulterior să devină prezentatoare de știri la PRO TV Iași. În anul 2006, Iulia Vântur s-a mutat în București, unde a prezentat pe rând știrile matinale PRO TV, știrile de weekend și ‘Dansez pentru tine’. Acum e șatenă și are aproape 40 de ani, atunci era blondă și cucerea inimile tuturor.

Iulia Vântur își împarte viața între România și India, țara natală a iubitului ei

Sufletul pereche și l-a găsit la mii de kilometri depărtare de țara natală. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a făcut-o să se concentreze mai mult pe cariera muzicală, iar în India, Iulia Vântur a făcut furori cu vocea sa. Pe lângă muzică, vedeta, care s-a mutat din România în 2012, se ocupă și de cinematografie.  Ori de câte ori are timp, ea revine în România, unde sunt părinții și prietenii ei.

Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iaşi. Ea a fost prezentatoare de televiziune, actriță și model. Iubitul ei, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965 în Indore, India. El este actor, producător şi cântăreţ. Celebrul star de la Bollywood are patru fraţi, care sunt şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri.

Citește și...