Imagini rare cu Lavinia Petrea, vedeta de la Pro TV: ”Poate un moft, poate o…”

Publicat: 25/07/2020 | 09:01

Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor matinale de la Pro TV, și-a luat concediu și a plecat cu familia la Grecia. Lavinia, soțul ei și cei trei copii au ales stațiunea Halkidiki. Vedeta a postat mai multe fotografii pe Instagram și a împărtășit cu fanii ei cum s-a simțit în vacanță, pe blogul ei, laviniapetrea.ro.

Lavinia Petrea a ținut să anunțe că și-a făcut testul pentru noul coronavirus iar rezultatul a fost negative. Asta după ce colega ei de la Pro TV, Andreea Esca, fuse infectată și a trebuit să stea în spital câteva zile. „Poate un moft, poate o ambiție copilărească a noastră, a unor părinți care și-au dorit cumva să își demonstreze că viața merge înainte chiar și în vreme de pandemie. Însă, pe lângă câteva motive prostești probabil, stă cel mai puternic argument pentru mine: echilibrul pe care doresc să-l ofer copiilor mei”, a scris Lavinia Petrea.

Imagini rare cu Lavinia Petrea, vedeta de la Pro TV. A plecat în concediu în Grecia

Prezentatoarea avea apoi să dezvăluie ce a găsit în Grecia, unde a decis să se relaxeze. „Casa este chiar pe plajă, așa cum scria și în descrierea anunțului de pe platforma de travel pe care am făcut rezervarea, are gazon perfect, flori și hamac. Tot ce am găsit aici a fost pe placul nostru și potrivit pentru noi”, este dezvăluirea vedetei.

Lavinia Petrea, despre momentele din pandemia de coronavirus

Lavinia Petrea comenta, în urmă cu mai multe zile, ce a însemnat pentru ea virusul apărut din Ghina, la finalul anului trecut. ”În toată această perioadă de pandemie am simțit că duc un război cu virusul invizibil. La început, nu îmi dadusem încă seama că este unul disproporțional și este nerealist să cred că stă în puterea mea să mă protejez sută la sută. Și eram tare chinuită. Mă chinuia ideea că o să fac greșeli și că eu voi fi vinovată dacă iau virusul. Și ce va fi atunci în mintea și sufletul meu?!? Îl dau și familiei mele. Îl dau mai departe oamenilor dragi cu care am intrat în contact. Cum o să mă justific, ce o să le spun, ce o să spună lumea?

O să fiu arătată cu degetul, o să fiu judecata. Unii nu îmi vor mai vorbi, alții se vor feri de mine. Mâncam de stress, dar am slăbit în două săptămâni 2 kilograme. După multe discuții cu soțul meu, ușor, ușor, am început să mă poziționez altfel în acest război despre care nu știm încă până când îl vom duce. M-am iertat deja pentru orice greșeală am făcut-o și pe care poate o să o mai fac în povestea asta. Eu știu că fac tot ce îmi sta în putere să mă protejez. Pe mine și pe ai mei. Atât cât pot eu să fac, om mic supus greșelilor… din „n” motive. Port mască, mă dezinfectez, dezinfectez tot ce iau de la magazin. Mopul înmuiat în clor e prelungirea mâinii mele! Deși nu îmi place, stau non stop cu gura pe copii: „nu pune mâna!”, „nu atinge”…

NU RATA: LAVINIA PETREA, CONFESIUNI DIN IZOLARE: ”NU AVEM AJUTOR DE NICIUN FEL, NU A FOST UȘOR” PREZENTATOAREA DE LA PRO TV ARE TREI COPII

Dar nu pot să mă mut într-un glob de cristal. Și nici să încetez să fac lucruri pe care le fac instinctiv. Dacă mi-am îmbrățișat prietena de care mi-a fost atât de dor, sau de a cărei îmbrățișare aveam sau avea nevoie, am premeditat o crima? M-am simțit aiurea de multe ori din cauza suspiciunii cu care i-am privit pe unii… Am lucrat și la asta. Haideți să nu ne mai judecăm! În loc să ne risipim energia cu asta, haideți să ne străduim să facem cât putem de bine să ne protejam, dar să ne păstrăm și sănătatea mentală. Să-i ascultăm pe specialiști, chiar dacă nici ei nu au toate răspunsurile. Să avem limite!”, scria Lavinia, pe Instagram.