Prezentatoarea Pro TV Lavinia Petrea rupe tăcerea! Ce se întâmplă în căsnicia ei + Poze nemaivăzute de la nuntă

Publicat: 17/05/2020 | 11:12

Lavinia Petrea, prezentatoarea stirilor de dimineașă la Pro TV, s-a descris, pe blogul ei, laviniapetrea.ro, ca fiind “mama a trei copii pe care mi i-am dorit din tot sufletul și soția unui om minunat fără de care nu aș fi completă.“

CITEȘTE ȘI: VEDETA PRO TV COSMIN STAN S-A TUNS LA 12 NOAPTEA! CHIAR EL POVESTEȘTE CUM S-A ÎNTÂMPLAT: ”UITE CE AM ÎN CAP!”

Într-o altă postare, vedeta de la Pro TV le-a arătat fanilor fotografii de la nunta de vis, în care a fost cea mai frumoasă mireasă. Lângă poze, Lavinia a scris: “Alături de zilele în care ni s-au născut cei trei copii, ziua în care ne-am căsătorit religios, este cea în care m-am simțit cea mai fericită. Și a fost exact așa cum mi-am dorit. Despre mine și despre El. Despre noi, doi oameni fericiți și recunoscători că s-au găsit și  împărtășc asta și cu cei pe care îi prețuiesc.”

Lavinia este căsătorită cu Romulus Dan Varga și l-a descries ca find cel mai minunat soț, alături de care are trei copii, Mathias, , Klara, și Karin. “În adolescență visam mult, inclusiv la acel Făt-Frumos lângă care să trăiesc până la adânci bătrâneți.  Acum îl am lângă mine… până când, vom vedea!?”, a scris Lavinia, potrivil stirileprotv.ro.

NU RATA: SCHIMBARE LA PRO TV! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU EMISIUNEA VORBEȘTE LUMEA, PREZENTATĂ DE COVE ȘI ADELA POPESCU

„Mă numesc Lavinia Varga și de când port acest nume sunt cea mai fericită și împlinită femeie”, a mai scris, pe blogul ei, Lavinia Petrea.

Citește și...